Longyearbyen (ebok) av Heidi Sævareid
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Heidi Sævareid (forfatter)

Longyearbyen ebok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(2)
Vinter i 50-tallets Longyearbyen, et samfunn av tundra, snø og is, og med kullgruvene som industrisår midt i den uberørte naturen. Fra november til mai er stedet fullstendig isolert, ingen skip eller fly, ingen forsyninger ... og ingen mulighet til å komme derfra før isen sprekker opp. Hit flytter Eivor med sin legemann og to små barn. Midt i den mørkeste og kaldeste tiden havner en nær venn av familien i dyp - og farlig - krise, og må innlegges, mot sin vilje. Situasjonen forsterker Eivors ege…
Ebok 218,- Lydbok 332,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Heidi Sævareid (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 16 april 2020
Lengde 317 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Romantikk og feelgood
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205534339
Vinter i 50-tallets Longyearbyen, et samfunn av tundra, snø og is, og med kullgruvene som industrisår midt i den uberørte naturen. Fra november til mai er stedet fullstendig isolert, ingen skip eller fly, ingen forsyninger ... og ingen mulighet til å komme derfra før isen sprekker opp. Hit flytter Eivor med sin legemann og to små barn. Midt i den mørkeste og kaldeste tiden havner en nær venn av familien i dyp - og farlig - krise, og må innlegges, mot sin vilje. Situasjonen forsterker Eivors egen stille desperasjon, og en voksende motvilje mot ektemannen tar form. Hun føler seg isolert, med to små barn, en alltid arbeidende mann og en altfor varm leilighet i et bygg som er i ferd med å sprekke av permafrostens utrettelige herjinger i bakken.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Longyarbyen

Har nok lest litt for mange bøker fra og om antarktiske/arktiske forhold, de gamle eventyrerne, for ikke å glemme fangstmennene på Svalbard, så dette orker jeg ikke, kom ikke så langt før følelsen ble bortkastede penger, leste ikke ut boka . Har forresten oppdaget at man ikke lenger kan stole på anmelderne i de store avisene.

Gedigen skuffelse.

Naivt skrevet, dårlig historie med repeterende innebygde småhistorer, lite fengende, kjedelig. Skjønner meg ikke på de gode anmeldensene, de som lokket meg tl dette produktet, hvor har de vært mentalt?

Mest levende personskildring jeg har lest på lenge.