Lurt (ebok) av Birgit Finstad
Legg til i ønskeliste
Birgit Finstad (forfatter)

Lurt ebok

39,-
(1)
En travel og lettlurt kvinne som blir lurt trill rundt da hun skal prøve å hjelpe en falsk Facebook-venn. Trolig en utenlandsk liga som står bak. Svindlet for massevis av penger og deretter hacker de hennes data, stjeler dokumenter og lager masse tull på hennes IPad og IPhone. Politiet og Økokrim har hverken kapasitet eller prioriterer dette så hun må drive research selv med 2 gode hjelpere, B og G. Finner mye rart på den digitale ferden. Skrevet for å hjelpe og advare andre om farene på sosia…
39,-
Undertittel Anna Fraud
Forfattere Birgit Finstad (forfatter)
Forlag Anna Fraud
Lengde 192 sider
Sjangrer Data og internett, Politikk og samfunn, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN
En travel og lettlurt kvinne som blir lurt trill rundt da hun skal prøve å hjelpe en falsk Facebook-venn. Trolig en utenlandsk liga som står bak. Svindlet for massevis av penger og deretter hacker de hennes data, stjeler dokumenter og lager masse tull på hennes IPad og IPhone. Politiet og Økokrim har hverken kapasitet eller prioriterer dette så hun må drive research selv med 2 gode hjelpere, B og G. Finner mye rart på den digitale ferden. Skrevet for å hjelpe og advare andre om farene på sosiale medier. Dette har nå vært ute i media med mye oppmerksomhet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Lurt.

11måneders research etter Facebooksvindel. Saken har vært hos Økokrim og Interpol. Skrevet for å advare andre på sosiale medier og for at vanlige folk kan skjønne hva som kan gå galt på sosiale medier. Har nylig vært oppslag om dette i media.