Mannen som jaget sin egen skygge (ebok) av Da
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
David Lagercrantz (forfatter)

Mannen som jaget sin egen skygge (Millennium #5) ebok

119,-
(4)
Lisbeth Salander soner en kortere straff i et kvinnefengsel og gjør alt for å holde seg unna de interne konfliktene mellom fangene. Men når Benito, fengselets gjengleder og verste innsatte, gang på gang mishandler en ung kvinne fra Bangladesh, går Lisbeth imellom og stopper henne. Benitos posisjon i fengselet svekkes, og hun gjør alt for å hevnes. Lisbeth får besøk av Holger Palmgren. Han har fått tak i dokumenter som kaster et nytt lys over myndighetenes overgrep mot henne da hun var barn. Hu…
Ebok 119,- Lydbok 332,-
Forfattere David Lagercrantz (forfatter), Elisabeth Beanca Halvorsen (oversetter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Stieg Larsson (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 6 september 2017
Lengde 372 sider
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Millennium
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205494367

Andre har også kjøpt

Lisbeth Salander soner en kortere straff i et kvinnefengsel og gjør alt for å holde seg unna de interne konfliktene mellom fangene. Men når Benito, fengselets gjengleder og verste innsatte, gang på gang mishandler en ung kvinne fra Bangladesh, går Lisbeth imellom og stopper henne. Benitos posisjon i fengselet svekkes, og hun gjør alt for å hevnes. Lisbeth får besøk av Holger Palmgren. Han har fått tak i dokumenter som kaster et nytt lys over myndighetenes overgrep mot henne da hun var barn. Hun ber Mikael Blomkvist om hjelp med etterforskningen. Sporene leder til en svært rik finansmann, Leo Mannheimer. Hva har Lisbeths barndom med denne rike finansmannen å gjøre? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de økende truslene fra Benito og gjengen hennes? I den femte Millennium-boken, Mannen som jaget sin egen skygge, gjør Lisbeth Salander opp med barndommen sin.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ikke akkurat Stieg Larsson, men kult med en fortsettelse likevel 👏👏👏

Et makkverk av en bok!

Den forrige boken (nr 4) var en ganske stor nedtur, men denne var langt verre. Jeg har aldri brukt så lang tid på en bok før, det ble faktisk et ork å lese denne boka! Det blir ikke lest flere Salander-bøker av meg iaf.... Gjør deg selv en tjeneste og styr unna denne!

Håpløst dårlig

Dette var dårlig. Stakkars Salander. Det holder nå.

Trist radbrekking av Stieg Larssons univers... Dårlig skrevet og latterlig plot!