Marina Bellezza (ebok) av Silvia Avallone
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Silvia Avallone (forfatter)

Marina Bellezza ebok

159,-
(1)
Når drømmene setter kjærligheten på prøve i Berlusconis Italia. Silvia Avallone, kjent for romanen "Stål", har skrevet en ny engasjerende bok. I en mindre by i Nord-Italia, i en dal omgitt av granittfjell, lever Marina Bellezza og hennes kjæreste. Og her blant arbeidsløs ungdom og nedlagt industri er det eneste håpet å skape sin egen framtid. Det er de også innstilt på, men de trekker i helt forskjellige retninger. Den 22-årige Marina har planene klare. Hun er smellvakker, har karisma og en st…
Ebok 159,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Silvia Avallone (forfatter), Astrid Nordang (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 13 januar 2015
Lengde 619 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203370953
Når drømmene setter kjærligheten på prøve i Berlusconis Italia. Silvia Avallone, kjent for romanen "Stål", har skrevet en ny engasjerende bok. I en mindre by i Nord-Italia, i en dal omgitt av granittfjell, lever Marina Bellezza og hennes kjæreste. Og her blant arbeidsløs ungdom og nedlagt industri er det eneste håpet å skape sin egen framtid. Det er de også innstilt på, men de trekker i helt forskjellige retninger. Den 22-årige Marina har planene klare. Hun er smellvakker, har karisma og en strålende stemme. Hun har sinnet til de unge menneskene som ikke ble elsket nok. Foreldrene har latt henne leve sitt eget liv foran TV. Der har hun sittet og drømt. Hun vil vekk og til topps i musikkbransjen. Kanskje vil hun også bare bli sett av en far som aldri har brydd seg. For kjæresten Andrea er framtida rett utenfor stuedøra. Andrea som kommer fra en bedrestilt dommerfamilie, vil ikke gå i sin storebrors vellykkete fotspor. Han vil ta tiden tilbake og dyrke jorda på bestefarens fjellgård. Marina og Andreas kjærlighet er sterk, men hvordan skal de klare å forene sine drømmer? Atter en gang, og med stor empati, lykkes Sylvia Avallone i å skildre krisen i det italienske samfunnet og de unges tvil og søken. Få har skildret Berlusconis Italia så godt, og forfatteren er nå under oversettelse til stadig nye språk.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ungt italiensk kjærlighetsopprør

En uendelig og smertelig kjærlighetshistorie. Romanen handler om et ungdomsopprør mot arbeidsledigheten og det Italia som er nå. To unge som elsker og hater hverandre, de vil leve ut sine egne drømmer på sine premisser, ikke lytte til andre eller bry seg om dem. Boken er lang og ganske detaljert skrevet, så det er ikke noe driv i den. Men som den dramafortellingen den er, så fungerer det godt her. Hvis en liker et klassisk italiensk kjærlighetsdrama, så er denne romanen en god anbefaling.