Mellom rødt og svart (ebok) av Jan Guillou
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jan Guillou (forfatter)

Mellom rødt og svart (Det store århundret #3) ebok

129,-
Første verdenskrig er over. Brødrene Lauritzen er rammet hardt både økonomisk og personlig. Men livet i Berlin og Saltsjöbaden i Stockholm begynner å bli normalt igjen, det glade tjuetallet er på vei. Tyskland ser ut til å kunne reise seg på nytt, og i hele Europa forestiller folk seg at det aldri mer kan bli krig. Livet ser lysere ut, og det passer familien Lauritzen. De kan like lite som alle andre se skyggene av ondskap som skal kaste verden inn i en enda større katastrofe. Mellom rødt og sv…
129,-
129,-
Forfattere Jan Guillou (forfatter), Bodil Engen (oversetter)
Utgitt 23 oktober 2013
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Serie Det store århundret
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241910029
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 149,- / måned

Les mer

Første verdenskrig er over. Brødrene Lauritzen er rammet hardt både økonomisk og personlig. Men livet i Berlin og Saltsjöbaden i Stockholm begynner å bli normalt igjen, det glade tjuetallet er på vei. Tyskland ser ut til å kunne reise seg på nytt, og i hele Europa forestiller folk seg at det aldri mer kan bli krig. Livet ser lysere ut, og det passer familien Lauritzen. De kan like lite som alle andre se skyggene av ondskap som skal kaste verden inn i en enda større katastrofe. Mellom rødt og svart er tredje bok i serien Det store århundret.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Beskrivelse av endringer

Europa er i en fase med raskt byggende spenning, dessverre blir det bare en beskrivelse av en vellykket familie i et Europa i endring.