Mellom trærne - noveller (ebok) av Gyrðir Elíasson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gyrðir Elíasson (forfatter), Gyrdir Elíasson (forfatter), Elíasson Gyrdir (forfatter), Gyrdir Elíasson (forfatter)

Mellom trærne ebok

149,-
Mellom trærne består av 47 små noveller, eller skisser, nærmest tablåer - alle med det felles at de utgjør utsnitt fra levd liv. Likevel er det ikke utpreget realisme som karakteriserer disse novellene; mens noen tar utgangspunkt i en lett gjenkjennelig hverdag, tar andre leseren med inn i andre tider og andre verdener. Detaljrikt og humørfylt, morsomt og melankolsk - Gyr.ir Elíasson er en treffsikker stilist som beveger seg utvungent mellom samtid og fortid, mellom "finkultur" og populærkultur…
Ebok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel noveller
Forfattere Gyrðir Elíasson (forfatter), Gyrdir Elíasson (forfatter), Elíasson Gyrdir (forfatter), Gyrdir Elíasson (forfatter), Tone Myklebost (oversetter)
Forlag Bokvennen
Utgitt 20 oktober 2011
Lengde 214 sider
Sjanger Noveller, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788274882690
Mellom trærne består av 47 små noveller, eller skisser, nærmest tablåer - alle med det felles at de utgjør utsnitt fra levd liv. Likevel er det ikke utpreget realisme som karakteriserer disse novellene; mens noen tar utgangspunkt i en lett gjenkjennelig hverdag, tar andre leseren med inn i andre tider og andre verdener. Detaljrikt og humørfylt, morsomt og melankolsk - Gyr.ir Elíasson er en treffsikker stilist som beveger seg utvungent mellom samtid og fortid, mellom "finkultur" og populærkultur og mellom det lyse, lette og den nattsvarte desperasjonen. Mellom trærne er en særegen og medrivende samling fortellinger om mennesker som opplever underlige ting og rammes av uforklarlige hendelser, der det islandske landskapet og de islandske sagaene danner det historiske bakteppet.