Menneskehunger (ebok) av Jørgen Brekke
Legg til i ønskeliste
Jørgen Brekke (forfatter)

Menneskehunger (Odd Singsaker #7) ebok

127,- Veil. pris: 179,-Spar: 52,-
(6)
Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av byens bedre spisesteder. Kroppen mangler hele det ene beinet. Odd Singsaker står overfor en forbryter som skal komme til å utfordre og teste alle hans evner. En selvsikker mord…
Ebok 127,- Lydbok 262,-
Undertittel kriminalroman
Forfattere Jørgen Brekke (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 1 august 2019
Lengde 347 sider
Sjangrer Krim, Krim
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205529571
Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av byens bedre spisesteder. Kroppen mangler hele det ene beinet. Odd Singsaker står overfor en forbryter som skal komme til å utfordre og teste alle hans evner. En selvsikker morder som spiller et utspekulert spill, og som kommer Singsaker skremmende tett inn på livet: En dag oppdager han en blodflekk i sin egen datters barnevogn. Blodet stammer fra den drepte restaurantanmelderen. Menneskehunger er en krim om en grav fra middelalderen, om kokekunst, lengsel etter hevn og menneskets destruktive appetitt. Og om sårbarheten hos en aldrende småbarnsfar.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God kriminalroman fra kjente trakter

Ubehagelig skummel

Trondheim virker som en skummel by etter å ha lest denne boken. Odd Singsaker, Felicia Stone og Siri Holm blir nok aldri de samme etter dette og jeg har definitivt sist min siste levergryte!