Mer en minner ; Lykke i overflod (ebok) av Sc
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Scarlet Wilson (forfatter), Wilson, Scarlet / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter)

Mer en minner ; Lykke i overflod (Teddys små mirakler #4) ebok

99,-
(0)
Mer en minner Teddys små mirakler (4) En kort, lidenskapelig affære er alt Sienna McDonald og Sebastian Falco ville ha. Men da Sienna vender tilbake til hverdagen som lege på sykehuset, oppdager hun at hun bærer på mer enn bare minner. Fast bestemt på å fortsette livet som vanlig, rystes hun igjen da Sebastian plutselig dukker opp. For han er heller ikke den hun hadde trodd, og tanken på et vanlig liv virker bare enda fjernere ... Lykke i overflod At en kjekkas kommer inn…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Scarlet Wilson (forfatter), Wilson, Scarlet / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter), Barbro Tveite (oversetter), Yvonne Robberstad (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743371
Mer en minner Teddys små mirakler (4) En kort, lidenskapelig affære er alt Sienna McDonald og Sebastian Falco ville ha. Men da Sienna vender tilbake til hverdagen som lege på sykehuset, oppdager hun at hun bærer på mer enn bare minner. Fast bestemt på å fortsette livet som vanlig, rystes hun igjen da Sebastian plutselig dukker opp. For han er heller ikke den hun hadde trodd, og tanken på et vanlig liv virker bare enda fjernere ... Lykke i overflod At en kjekkas kommer inn på avdelingen med en nyfødt baby i armene, er helt normalt for Jane. Hun er tross alt lege på en barneavdeling. At kjekkasen - som viser seg å hete Dylan - sier at det er hennes barn, en datter hun ikke engang kjenner til, er heller uvanlig. Jane donerte en gang egg til en venninne, men trodde at prøverørsbefruktningen hadde mislyktes. Men slik var det altså ikke. Jenta har nå mistet foreldrene sine, og plutselig er Jane mamma - noe noe som overhodet ikke passer inn i livet hennes. Men kanskje Dylan kan få henne til å innse at en egen familie er akkurat det hun trenger.