Mercedes-snittet (ebok) av Anne Mette Hancock
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne Mette Hancock (forfatter)

Mercedes-snittet (Heloise Kaldan #2) ebok

179,-
(5)
En nervepirrende psykologisk krim om hevn, synsbedrag og arr i hjertet. En gutt er forsvunnet fra skolen - Lukas ser ut til å ha forsvunnet i løse luften. I skolegården møter journalisten Heloise Kaldan sin nære venn og etterforsker Erik Schäfer. Lukas mobil blir funnet, og viser at gutten var besatt av pareidoli: et fenomen der man ser mønstre i tilfeldige ting. Særlig et foto av en låvedør, som ligner et ansikt, blir interessant i etterforskningen. Er det her Lukas er? Heloise blir beordr…
Ebok 179,- Lydbok 306,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne Mette Hancock (forfatter), John Erik Frydenlund (oversetter)
Utgitt 13 mars 2019
Lengde 367 sider
Sjanger Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241919169
En nervepirrende psykologisk krim om hevn, synsbedrag og arr i hjertet. En gutt er forsvunnet fra skolen - Lukas ser ut til å ha forsvunnet i løse luften. I skolegården møter journalisten Heloise Kaldan sin nære venn og etterforsker Erik Schäfer. Lukas mobil blir funnet, og viser at gutten var besatt av pareidoli: et fenomen der man ser mønstre i tilfeldige ting. Særlig et foto av en låvedør, som ligner et ansikt, blir interessant i etterforskningen. Er det her Lukas er? Heloise blir beordret til å stoppe en artikkel om soldater som er rammet av posttraumatisk stresslidelse for å dekke saken om den forsvunne gutten. Men da det dukker opp fakta i Lukas-etterforskingen som peker i retning av traumatiserte soldater, trenger Schäfer hjelp fra Heloise for å finne vei i virvaret av spor som finnes. Mercedes-snittet er andre bok i krimserien om Kaldan og Schäfer. Les også Likblomsten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Lllllll

Favorittkrimforfatter!

Anne Mette Hancock er en av mine favorittkrimforfattere og Mercedes-snittet var enda bedre enn hennes første bok. Boka er spennende, overraskende og den skiller seg utrolig godt ut fra andre krimbøkene på markedet :)