Merverdiavgift (ebok) av Sentralskattekontore
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Merverdiavgift ebok

539,-
(0)
Boken tar utgangspunkt i avgiftsrettslige problemstillinger og utfordringer knyttet til storbedriftssegmentet og retter seg mot storbedriftenes avgifts- og skattemiljøer, eksterne rådgivere og revisorer samt internt i skatteetaten. I arbeidet med å sikre etterlevelsen av merverdiavgiften har det ofte dukket opp problemstillinger som i liten grad har vært drøftet eller belyst tidligere. Sentralskattekontoret for storbedrifter redegjør her for kontorets praksis på merverdiavgiftsområdet de siste …
Ebok 539,-

Andre har også kjøpt

Undertittel praksis og erfaringer
Forfattere Trude Nyberget (redaktør), Sentralskattekontoret for storbedrifter (forfatter), Ingrid Midtun Førde (redaktør), Vivi Schultze (redaktør), Hans Ivar Syljuåsen (redaktør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 september 2017
Lengde 494 sider
Sjanger Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205506299
Boken tar utgangspunkt i avgiftsrettslige problemstillinger og utfordringer knyttet til storbedriftssegmentet og retter seg mot storbedriftenes avgifts- og skattemiljøer, eksterne rådgivere og revisorer samt internt i skatteetaten. I arbeidet med å sikre etterlevelsen av merverdiavgiften har det ofte dukket opp problemstillinger som i liten grad har vært drøftet eller belyst tidligere. Sentralskattekontoret for storbedrifter redegjør her for kontorets praksis på merverdiavgiftsområdet de siste tre årene. Kontorets vedtak og uttalelser er gjengitt i bokens del l, og enkelte erfaringer er utdypet i temaartikler i bokens del II. Forord og innholdsfortegnelse Merverdiavgift(pdf, 691,79 kB)