Motstandsdyktig (ebok) av Torstein Sanda
Legg til i ønskeliste
Torstein Sanda (forfatter)

Motstandsdyktig ebok

149,-
(1)
Torstein Sanda Vonde ting skjer, og man møter nærmest uunngåelig på utfordring av ulik karakter i løpet av livet. Hva kan man så gjøre selv for å holde seg motivert og fokusert ved møter med slik motgang? Hvilke krefter bidrar positivt, og hvilke tankesett eller fremgangsmåter har andre mennesker benyttet seg av, og opp igjennom historien? Denne boken ble i utgangspunktet til som et personlig prosjekt for å takle senskader etter en kreftsykdom som forfatteren opplevde i ung alder. Bokens grun…
149,-
Undertittel Om å snu motgang til motivasjon og mestring
Forfattere Torstein Sanda (forfatter)
Forlag eboknorden as
Lengde 70 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283281910
Torstein Sanda Vonde ting skjer, og man møter nærmest uunngåelig på utfordring av ulik karakter i løpet av livet. Hva kan man så gjøre selv for å holde seg motivert og fokusert ved møter med slik motgang? Hvilke krefter bidrar positivt, og hvilke tankesett eller fremgangsmåter har andre mennesker benyttet seg av, og opp igjennom historien? Denne boken ble i utgangspunktet til som et personlig prosjekt for å takle senskader etter en kreftsykdom som forfatteren opplevde i ung alder. Bokens grunnmur er basert på erfaring fra en lang rehabiliteringsprosess etter hjernekreft. I boken trekkes det frem både forsknings– og erfaringsbasert kunnskap, når forfatteren forsøker å tegne et kart gjennom «ulendt terreng». Torstein Sanda (f. 09.09.1985) jobber til daglig som miljøterapeut. Han opplevde alvorlig sykdom i ung alder, men er i dag helt frisk.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En skikkelig god bok!

Boka Motstandsdyktig er en godt skrevet bok som tar opp vanskelige ting med et lettfattelig språk og gode referanser til utvalgt faglitteratur. Spesielt verdifullt for meg er forfatterens selvopplevde sykdomsforløp og hvordan han ærlig reflekterer over sykdomsforløpet. Det gjør det enkelt å forstå og å bli bedre på å «gå i motbakke».