Når livet spirer ; Gave til livet (ebok) av A
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Amalie Berlin (forfatter), Berlin, Amalie / Beckett, Tina (forfatter), Tina Beckett (forfatter)

Når livet spirer ; Gave til livet (Hete greske leger #3) ebok

99,-
(0)
Når livet spirer Hete greske leger (3) Det siste Erianthe vil, er å vende hjem, men etter et jordskjelv trenger sykehuset på Mythelios all den hjelpen de kan få. Hun rekker knapt å sette sin fot i det stappfulle venterommet før hun støter på en skjeggete lege med et gnistrende blikk som er altfor velkjent! Det tilhører Ares Xenakis &ndash hennes livs kjærlighet! Minnet om hvordan den stormende romansen deres endte i tragedie, plager henne fremdeles, men kanskje er det nå, på stedet der liv…
Ebok 99,-
Forfattere Amalie Berlin (forfatter), Berlin, Amalie / Beckett, Tina (forfatter), Tina Beckett (forfatter), Even Brubakk (oversetter), Oskar Henriksen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 310 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150763386
Når livet spirer Hete greske leger (3) Det siste Erianthe vil, er å vende hjem, men etter et jordskjelv trenger sykehuset på Mythelios all den hjelpen de kan få. Hun rekker knapt å sette sin fot i det stappfulle venterommet før hun støter på en skjeggete lege med et gnistrende blikk som er altfor velkjent! Det tilhører Ares Xenakis &ndash hennes livs kjærlighet! Minnet om hvordan den stormende romansen deres endte i tragedie, plager henne fremdeles, men kanskje er det nå, på stedet der livet gjenoppbygges, at kjærligheten deres kan blomstre. Gave til livet Etter å ha overvunnet kreften har legen Hannah Lassiter bestemt seg: I stedet for å vente på den rette vil hun la seg kunstig befrukte i håp om å bli gravid. Dagen etter inngrepet blir hun overrasket av en het kjærlighetserklæring fra sjefen sin - mannen hun lenge har vært hemmelig forelsket i. Da testen viser at hun faktisk er blitt gravid, blir den lykkelige tilstanden straks litt mer komplisert.