Nattafortellinger for rebelske jenter (ebok)
Legg til i ønskeliste
Diana Odero (forfatter), Sonja Thomas (forfatter), Jestine Ware (forfatter), Lilly Workneh (forfatter)

Nattafortellinger for rebelske jenter (Nattafortellinger for rebelske jenter) ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Nattafortellinger for rebelske jenter: 100 sanne fortellinger om black girl magic feirer livene og bragdene til 100 mørkhudete jenter og kvinner som har brutt barrierer og utvist mot og stort talent. Samlingen er redigert av den prisvinnende journalisten Lilly Workneh og har et forord som er skrevet av CaShawn Thompson, som er en av hjernene bak hashtagen #blackgirlmagic. Samlingen forteller historiene til virkelige kvinner som ved hjelp av mot, talent og ekstraordinære handlinger har banet…
Ebok 159,-

Andre har også kjøpt

Undertittel 100 sanne fortellinger om black girl magic
Forfattere Diana Odero (forfatter), Sonja Thomas (forfatter), Jestine Ware (forfatter), Lilly Workneh (forfatter), Roda Ahmed (oversetter), Lilly Workneh (redaktør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 desember 2021
Lengde 239 sider
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker, Fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202720896
Nattafortellinger for rebelske jenter: 100 sanne fortellinger om black girl magic feirer livene og bragdene til 100 mørkhudete jenter og kvinner som har brutt barrierer og utvist mot og stort talent. Samlingen er redigert av den prisvinnende journalisten Lilly Workneh og har et forord som er skrevet av CaShawn Thompson, som er en av hjernene bak hashtagen #blackgirlmagic. Samlingen forteller historiene til virkelige kvinner som ved hjelp av mot, talent og ekstraordinære handlinger har banet vei for andre fargede jenter og kvinner. Som de tidligere bøkene i Nattafortellinger-serien, er også disse historiene utformet som små eventyr.Boken er illustrert med unike portretter av de omtalte kvinnene og jentene, som presenteres i alfabetisk rekkefølge. Noen av de vi blir kjent med er tennisspilleren Naomi Osaka, forfatter Tony Morison og filmskaper Ava DuVernay. Vi presenteres også for historiske kvinner som flygeren Bessie Coleman, keiserinne Taytu Betul og journalist Ida B. Wells. Leserne kan glede seg til å møte sjakk-mesteren Phiona Mutesi, videospill-designeren Muriel Tramis, punk-rockeren Poly Styrene, kokken Leah Chase og den norske gruppa Queendom.