Nicks kjærlighet ; Såret stolthet ; Løfterike
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Miranda Lee (forfatter), Lee, Miranda / Graham, Lynne / Morey, Trish (forfatter), Lynne Graham (forfatter), Trish Morey (forfatter)

Nicks kjærlighet ; Såret stolthet ; Løfterike blik (Romantikk) ebok

89,-
(0)
Nicks kjærlighet Nick har store vanskeligheter med å ta øynene vekk fra henne. Sarah er uimotståelig - og forbudt område. For til tross for at det ikke er så mange år som skiller dem, er han hennes formynder og samtidig den type mann han lovet faren hennes å beskytte henne mot. Men Sarah virker fast bestemt på å gjøre det så vanskelig som mulig for Nick, og spørsmålet er hvor lenge han kan klare å stå imot de sterke følelsene som er mellom dem. Såret stolthet Overskriften fikk Vivien…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Miranda Lee (forfatter), Lee, Miranda / Graham, Lynne / Morey, Trish (forfatter), Lynne Graham (forfatter), Trish Morey (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 480 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150738469
Nicks kjærlighet Nick har store vanskeligheter med å ta øynene vekk fra henne. Sarah er uimotståelig - og forbudt område. For til tross for at det ikke er så mange år som skiller dem, er han hennes formynder og samtidig den type mann han lovet faren hennes å beskytte henne mot. Men Sarah virker fast bestemt på å gjøre det så vanskelig som mulig for Nick, og spørsmålet er hvor lenge han kan klare å stå imot de sterke følelsene som er mellom dem. Såret stolthet Overskriften fikk Vivien til å stoppe opp. Uten å skjemmes, erklærte kvinnen i artikkelen at hun hadde løyet om forholdet sitt med mangemillionæren Lucca Saracino bare for å få publisitet. Noe som innebar at Vivien hadde forlatt mannen sin på grunn av en misforståelse! Kan Lucca tilgi og gi henne en ny sjanse - eller har hun for alltid mistet den stolte italieneren? Løfterike blikk Mackenzi er klar for å gjøre hva som helst for å redde sitt elskede hotell fra å rives - hva som helst! Dante vet at hevnen er søt, men han hadde ikke kunnet forutse at den skulle være riktig så søt. Det handler om en forretningsavtale, rett og slett, men snart innser Mackenzi og Dante at følelser ikke alltid lar seg ledes av fornuften.