NLP i arbeid (ebok) av Sue Knight
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sue Knight (forfatter)

NLP i arbeid ebok

249,-
(0)
- NLP i arbeid - Essensen av det beste innen NLP En utmerket introduksjon til NLP og NLP på jobb. En klar og tydelig struktur tar både nybegynnere og mer erfarne NLP - utøvere gjennom emnet på en lettfattelig, inspirerende og logisk måte. Denne nye, store utgaven av Sue Knight's bestselger NLP at work, nå på norsk, har blitt nøye revidert og oppdatert, med vekt på NLP's kjerneidé -å modellere det ypperste og beste i oss mennesker. Vi får kjennskap til og trener på alle viktige nøkkelt…
Ebok 249,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel essensen av fortreffelighet
Forfattere Sue Knight (forfatter), Torunn Pettersen (oversetter), Wilhelm Grimsgaard (oversetter), Wilhelm Lefèvre Grimsgaard (oversetter)
Forlag NLP forl.
Utgitt 4 mai 2020
Lengde 340 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788282830713

Andre har også kjøpt

- NLP i arbeid - Essensen av det beste innen NLP En utmerket introduksjon til NLP og NLP på jobb. En klar og tydelig struktur tar både nybegynnere og mer erfarne NLP - utøvere gjennom emnet på en lettfattelig, inspirerende og logisk måte. Denne nye, store utgaven av Sue Knight's bestselger NLP at work, nå på norsk, har blitt nøye revidert og oppdatert, med vekt på NLP's kjerneidé -å modellere det ypperste og beste i oss mennesker. Vi får kjennskap til og trener på alle viktige nøkkeltema innenfor NLP slik at vi får en grundig forståelse for det som kan skape de beste resultater, i jobben vår og i livet. Boka omfatter tema som er praktiske med bruksmuligheter på bla annet områder som innflytelse, kommunikasjon, motivasjon, forhandling, teamarbeid, coaching, skape resultater med mer. "Anbefalt av alle som arbeider med mennesker i jobbsammenheng. Fylt med minicase og historier , som illustrerer teorien på en elegant måte og reduserer den faglige sjargongen til et minimum." NLP - Nevro Lingvistisk Programmering viser deg hvordan du skaper fornuftig mening i din verden, og hvordan du kan utforme den slik du ønsker. Nevro: Prosessen og mønstrene for hvordan du tar inn, bearbeider og lagrer dine sanseopplevelser. Lingvistisk: Hvordan du tolker dine opplevelser og minner gjennom språket og hvordan det påvirker deg. Programmering: Hvordan du ordner ord og handlinger i din personlige plan for å nå egne mål. NLP at work er en av de mest populære bøkene som er publisert om praktiske NLP-ferdigheter og hvordan de tas i bruk i jobbsammenheng. Den vil garantert hjelpe deg til å lykkes i jobben din, enten som medarbeider, leder, coach eller eier. Her finner du essensen i det som kan gjøre deg og virksomheten unik. Sue Knight var den første som tok i bruk NLP for å forbedre kvaliteten i forretningslivet. Hun er ledende internasjonal konsulent og taler, arbeider over hele verden med kurs og coaching, men hovedsaklig i Europa.