Norsk på 30 dager (ebok) av Leif  Harboe
Legg til i ønskeliste
Leif Harboe (forfatter)

Norsk på 30 dager ebok

99,-
(4)
(Merk at boka oppdateres midt i mai 2018. Last ned nyeste utgave da.) Hvordan jobbe med smart og effektivt med norskfaget i videregående skole? Boka inneholder forslag til en plan der man kan jobbe seg gjennom faget på 30 dager. Planen inneholder ulike ressurser, blant annet lenker til videoforelesninger. Forfatteren viser hvordan man best mulig kan forberede seg på både skriftlig og muntlig eksamen, og tar blant annet for seg leselister, nynorsk, fordypningsemnet og mye annet en skal ha ov…
99,-
Undertittel Hvordan lykkes med norsk i videregående skole. En håndbok for deg som er elev eller privatist.
Forfattere Leif Harboe (forfatter)
Forlag Sporisand
Lengde 140 sider
Sjangrer Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299954013
(Merk at boka oppdateres midt i mai 2018. Last ned nyeste utgave da.) Hvordan jobbe med smart og effektivt med norskfaget i videregående skole? Boka inneholder forslag til en plan der man kan jobbe seg gjennom faget på 30 dager. Planen inneholder ulike ressurser, blant annet lenker til videoforelesninger. Forfatteren viser hvordan man best mulig kan forberede seg på både skriftlig og muntlig eksamen, og tar blant annet for seg leselister, nynorsk, fordypningsemnet og mye annet en skal ha oversikt over som elev eller privatist i norskfaget. En viktig del av boka går på studieteknikk, ettersom det er grunnleggende for et godt resultat også i norskfaget. Forfatteren har jobbet mange år som lærer og veileder for elever og privatister, har skrevet ulike fagbøker og utviklet nettlæring for NKS, NDLA og Campus NooA.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

har IKKE fått lastet den ned. Har betalt for den også. veldig dårlig

Setter norsk i perspektiv!

Da jeg skulle begynne på norsk, følte jeg meg oppgitt, men etter god veiledning er jeg meg klar for eksamen! Takk for hjelpen!

Hjalp meg mye i privatisteksamen

Jeg skulle ha privatisteksamen i norsk hovedmål og sidemål samt muntlig, og hadde null peiling på hvor jeg skulle begynne. Denne boken ga meg retning og strategi og en haug med gode tips og var verdt hver krone, kan anbefales for alle som skal opp i norskeksamen!