Nyforelsket ; Under ørkenens måne ; Kirurgens
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sue MacKay (forfatter), MacKay, Sue / Berlin, Amalie / Lowe, Fiona (forfatter), Amalie Berlin (forfatter), Fiona Lowe (forfatter)

Nyforelsket ; Under ørkenens måne ; Kirurgens hjerte (Legeromaner) ebok

99,-
(0)
Nyforelsket Da legen Tori Wells blir invitert til å holde en tale under en konferanse i Nice, er det en drøm som går i oppfyllelse. Til hennes eksmann Ben Wells uventet dukker opp. Bruddet for sju år siden var preget av såret stolthet og fortielser, og ingen av dem har klart å gå videre. Nå blir de nødt til å snakke om hva som egentlig skjedde. Skal de våge å lytte til sine hjerter og gi forholdet en ny sjanse? Under ørkenens måne Søvnterapeuten Adalyn Quinn har hatt vanskelig…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sue MacKay (forfatter), MacKay, Sue / Berlin, Amalie / Lowe, Fiona (forfatter), Amalie Berlin (forfatter), Fiona Lowe (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741445
Nyforelsket Da legen Tori Wells blir invitert til å holde en tale under en konferanse i Nice, er det en drøm som går i oppfyllelse. Til hennes eksmann Ben Wells uventet dukker opp. Bruddet for sju år siden var preget av såret stolthet og fortielser, og ingen av dem har klart å gå videre. Nå blir de nødt til å snakke om hva som egentlig skjedde. Skal de våge å lytte til sine hjerter og gi forholdet en ny sjanse? Under ørkenens måne Søvnterapeuten Adalyn Quinn har hatt vanskelige tilfeller tidligere. Men prins Khalil Al-Akkari er en helt ny utfordring. Mørk, grublende og hjemsøkt av mareritt. Khalil er den siste mannen Adalyn burde begjære. Men mens de deler lange netter under ørkenmånen, blir det umulig å fornekte den kjemien som vibrerer mellom dem. Kan Adalyn hjelpe prins Khalil med å få tilbake sinnsroen? Kirurgens hjerte Jordmødrene nr. 7 Noah Jackson er snart ferdig utdannet kirurg - og en svært dyktig en. Nå gjenstår det bare en kort turnusperiode før han når sine drømmers mål. Men å bli sendt til en liten klinikk på det lille stedet Turraburra er ikke det han hadde regnet med. Heller ikke at han skulle bli utskjelt av en jordmor den første dagen! Men den temperamentsfulle Lilia gjør et sterkere inntrykk på Noah enn han vil innrømme. Kanskje hun kan bli den eneste kvinnen som klarer å nå inn til det forknytte hjertet hans.