Oktav (ebok) av Jon Skogsfjord
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jon Skogsfjord (forfatter)

Oktav ebok

149,-
(0)
Denne boken tar opp til debatt en rekke fallgruver og utfordringer vi ser ved innføring av en lean-kultur, og beskriver en prosess for hvordan vi kan gjennomføre en slik lean-transmisjon i en organisasjon. Boken har praktiske tilnærminger og mange eksempler som illustrerer utfordringene og hvordan disse kan løses i hverdagen. Lean er ikke først og fremst metoder og teknikker og lure triks for å bli mer effektiv, det er en filosofi og en tenkemåte med respekt for mennesker og kontinuerlig forbed…
Ebok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel de viktige stegene du tar for å bli lean, og hvordan du unngår fallgruvene
Forfattere Jon Skogsfjord (forfatter), Jon Skogsfjord (illustratør), Kjell Skogsfjord (illustratør), Lisette Askø (illustratør)
Forlag Dale forlag
Utgitt 20 september 2019
Sjangrer Økonomi og ledelse, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269177008

Andre har også kjøpt

Denne boken tar opp til debatt en rekke fallgruver og utfordringer vi ser ved innføring av en lean-kultur, og beskriver en prosess for hvordan vi kan gjennomføre en slik lean-transmisjon i en organisasjon. Boken har praktiske tilnærminger og mange eksempler som illustrerer utfordringene og hvordan disse kan løses i hverdagen. Lean er ikke først og fremst metoder og teknikker og lure triks for å bli mer effektiv, det er en filosofi og en tenkemåte med respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring med utgangspunkt i en visjon. Du får her både en god faglig tilnærming, og en praktisk og inspirerende fremstilling av hvordan innføring av lean kan gjennomføres og oppleves. Med Oktav gjennomgår du de viktige stegene fra du bestemmer deg for å bygge en lean-kultur, til organisasjonen er klar for sitt daglige lean-engasjement. Boken beskriver hvordan lean-prinsippene kan brukes i praksis i små og store organisasjoner, så vel offentlige som private. Fallgruvene er like relevante over alt i hverdagen i samfunnet som i forbedringsarbeidet i en organisasjon. Boken er aktuell for ledere og alle som jobber med lean, for forskere og akademikere innenfor lean og ledelse og ikke minst for politikere og alle som er opptatt av samfunnsdebatt.