Oseaner av kjærlighet ; Et løfte, en fremtid
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marion Lennox (forfatter), Lennox, Marion / Lowe, Fiona (forfatter), Fiona Lowe (forfatter)

Oseaner av kjærlighet ; Et løfte, en fremtid (Legeromaner #6) ebok

99,-
(0)
Oseaner av kjærlighet Legene på Wildfire Island nr. 6 Etter at sykepleieren Hettie de Lacey reddet den foreldreløse Joni fra å drukne, bestemmer hun seg for å forsøke å adoptere gutten. Det kan være hennes siste sjanse til å bli mor. Men for å kunne beholde ham trenger hun doktor Max Lockhart ved sin side. Max, hvis liv allerede er kaotisk, vil instinktivt si nei, men det er noe med Hettie og Joni han ikke kan flykte fra ... Et løfte, en fremtid Den ambisiøse og karrierebevisste kirur…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Marion Lennox (forfatter), Lennox, Marion / Lowe, Fiona (forfatter), Fiona Lowe (forfatter), Barbro Tveite (oversetter), Kati Indrefjord (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 316 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743210
Oseaner av kjærlighet Legene på Wildfire Island nr. 6 Etter at sykepleieren Hettie de Lacey reddet den foreldreløse Joni fra å drukne, bestemmer hun seg for å forsøke å adoptere gutten. Det kan være hennes siste sjanse til å bli mor. Men for å kunne beholde ham trenger hun doktor Max Lockhart ved sin side. Max, hvis liv allerede er kaotisk, vil instinktivt si nei, men det er noe med Hettie og Joni han ikke kan flykte fra ... Et løfte, en fremtid Den ambisiøse og karrierebevisste kirurgen Poppy Stanfield er et ekte storbymenneske. Hun elsker pulsen og tempoet, og kan ikke tro at det er sant da hun må forlate alt for å tjenestegjøre ved et lite sykehus langt vekk fra begivenhetenes sentrum. Det virker imidlertid som om hennes nye kollega, akuttlegen Matt Albright, trives godt i den lille og rolige byen hvor det ikke skjer noe som helst. Men Poppy er sikker på at han skjuler noe &ndash og hun er fast bestemt på å finne ut hva det er!