På sporet av den tapte tid (ebok) av Marcel P
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marcel Proust (forfatter)

På sporet av den tapte tid (På sporet av den tapte tid. Jubileumsutg. #3) ebok

119,-
(0)
Det tredje bindet i denne nye utgaven av Prousts mesterverk består av Veien til Guermantes I og II. I 2013 var det hundre år siden det første bindet av dette hovedverket i europeisk litteratur, Veien til Swann, utkom. Denne ble utgitt av Gyldendal i jubileumsåret, og Veien til Guermantes er det tredje bindet i den nye utgavens syv bind. Proust-kjenneren Karin Gundersen, som i årevis arbeidet nært med oversetteren, Anne-Lisa Amadou, har foretatt en nennsom språklig bearbeiding. Hun har også skr…
Ebok 119,-
Undertittel B.3 - Hos Guermantes
Forfattere Marcel Proust (forfatter), Anne-Lisa Amadou (oversetter), Karin Gundersen (oversetter), Karin Gundersen (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 1 oktober 2015
Lengde 652 sider
Sjangrer Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205478770
Det tredje bindet i denne nye utgaven av Prousts mesterverk består av Veien til Guermantes I og II. I 2013 var det hundre år siden det første bindet av dette hovedverket i europeisk litteratur, Veien til Swann, utkom. Denne ble utgitt av Gyldendal i jubileumsåret, og Veien til Guermantes er det tredje bindet i den nye utgavens syv bind. Proust-kjenneren Karin Gundersen, som i årevis arbeidet nært med oversetteren, Anne-Lisa Amadou, har foretatt en nennsom språklig bearbeiding. Hun har også skrevet etterord til denne utgaven.. Med.På sporet av den tapte.tid.bidro Proust til å endre romankunsten. Den tradisjonelle psykologiske romanen ble avløst av en mer utforskende og bevegelig fortellerform. Det viktige spørsmålet som formuleres er: Hvordan kan øyeblikkets erindringer gjøre det mulig å gjenopprette spor av fortiden? For Proust er det tapte paradis det eneste sanne, den indre verden den eneste virkelige. Marcel Proust (1871-1922) er en av de store mesterne i litteraturhistorien. Hovedverket hans, På sporet av den tapte tid, har inspirert utallige forfattere og litteraturteoretikere. Fra 1909 og til sin død i 1922 viet han seg fullt og helt til romanen som skulle bli hans mesterverk.