På sporet av den tapte tid (ebok) av Marcel P
Legg til i ønskeliste
Marcel Proust (forfatter)

På sporet av den tapte tid (På sporet av den tapte tid. Jubileumsutg. #6) ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(0)
Marcel Proust (1871-1922) er en av de store mesterne i litteraturhistorien. Dette er det sjette bindet i den nyreviderte utgaven av hans mesterverk, På sporet av den tapte tid. Med På sporet av den tapte tid bidro Proust til å endre romankunsten. Den tradisjonelle psykologiske romanen ble avløst av en mer utforskende og bevegelig fortellerform. Det viktige spørsmålet som formuleres er: Hvordan kan øyeblikkets erindringer gjøre det mulig å gjenopprette spor av fortiden? For Proust er det tapt…
262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Undertittel B.6 - Uten Albertine
Forfattere Marcel Proust (forfatter), Kari Gundersen (oversetter), Anne-Lisa Amadou (oversetter), Karin Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 27 mai 2017
Lengde 309 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Serie På sporet av den tapte tid. Jubileumsutg.
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205488960
Marcel Proust (1871-1922) er en av de store mesterne i litteraturhistorien. Dette er det sjette bindet i den nyreviderte utgaven av hans mesterverk, På sporet av den tapte tid. Med På sporet av den tapte tid bidro Proust til å endre romankunsten. Den tradisjonelle psykologiske romanen ble avløst av en mer utforskende og bevegelig fortellerform. Det viktige spørsmålet som formuleres er: Hvordan kan øyeblikkets erindringer gjøre det mulig å gjenopprette spor av fortiden? For Proust er det tapte paradis det eneste sanne, den indre verden den eneste virkelige. I 2013 var det hundre år siden det første bindet av dette hovedverket i europeisk litteratur kom ut. Veien til Swann ble utgitt i ny utgave av Gyldendal i jubileumsåret, og Uten Albertine er det sjette bindet i denne utgavens syv bind. Proust-kjenneren Karin Gundersen, som i årevis arbeidet nært med oversetteren, Anne-Lisa Amadou, har foretatt en nennsom språklig bearbeiding.