På sporet av den tapte tid (ebok) av Marcel P
Legg til i ønskeliste
Marcel Proust (forfatter)

På sporet av den tapte tid (På sporet av den tapte tid. Jubileumsutg. #7) ebok

210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
(0)
Marcel Proust (1871-1922) er en av de store mesterne i litteraturhistorien. Dette er det syvende og siste bindet i hans livsverk, "På sporet av den tapte tid". Med På sporet av den tapte tid bidro Proust til å endre romankunsten. Den tradisjonelle psykologiske romanen ble avløst av en mer utforskende og bevegelig fortellerform. Det viktige spørsmålet som formuleres er: Hvordan kan øyeblikkets erindringer gjøre det mulig å gjenopprette spor av fortiden? For Proust er det tapte paradis det enest…
Ebok 210,-
Undertittel B.7 - Den gjenfunne tid
Forfattere Marcel Proust (forfatter), Karin Gundersen (oversetter), Anne-Lisa Amadou (oversetter), Karin Gundersen (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 24 oktober 2017
Lengde 408 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205488984

Andre har også kjøpt

Marcel Proust (1871-1922) er en av de store mesterne i litteraturhistorien. Dette er det syvende og siste bindet i hans livsverk, "På sporet av den tapte tid". Med På sporet av den tapte tid bidro Proust til å endre romankunsten. Den tradisjonelle psykologiske romanen ble avløst av en mer utforskende og bevegelig fortellerform. Det viktige spørsmålet som formuleres er: Hvordan kan øyeblikkets erindringer gjøre det mulig å gjenopprette spor av fortiden? For Proust er det tapte paradis det eneste sanne, den indre verden den eneste virkelige. I 2013 var det hundre år siden det første bindet av dette hovedverket i europeisk litteratur kom ut. Veien til Swann ble utgitt i ny utgave av Gyldendal i jubileumsåret, og Den gjenfunne tid er det syvende og siste bindet i denne ambisiøse romanserien. Proust-kjenneren Karin Gundersen, som i årevis arbeidet nært med oversetteren, Anne-Lisa Amadou, har foretatt en nennsom språklig bearbeiding.