Pihl i hjertet (ebok) av Camilla Pihl, Randi
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Camilla Pihl (forfatter), Randi Fuglehaug (forfatter)

Pihl i hjertet ebok

69,- Veil. pris: 129,-Spar: 60,-
(0)
En vårdag i 2015 besvimer Camilla Phil på badet. Snart kommer nye anfall. Bølger av frykt skyller gjennom kroppen: Har hun arvet foreldrenes problemer? PHIL I HJERTET er en sterk historie om kraften i de små øyeblikkene. Om viktigheten av å finne rom til deg selv i en altoppslukende hverdag. Om å omfavne det lille og tilgi det store. En enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere. "Kanskje var det flere bittesmå, daglige endringer som skulle til, istedenfor en st…
69,- Veil. pris: 129,-Spar: 60,-
89,- Veil. pris: 299,-Spar: 210,-
Undertittel når det eneste du kan forandre, er deg selv
Forfattere Camilla Pihl (forfatter), Randi Fuglehaug (forfatter), Janne Rugland (annet), Camilla Pihl (annet), Marthe Amundsen (annet)
Forlag Pilar
Utgitt 9 november 2018
Lengde 212 sider
Sjangrer Biografier, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516422
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

En vårdag i 2015 besvimer Camilla Phil på badet. Snart kommer nye anfall. Bølger av frykt skyller gjennom kroppen: Har hun arvet foreldrenes problemer? PHIL I HJERTET er en sterk historie om kraften i de små øyeblikkene. Om viktigheten av å finne rom til deg selv i en altoppslukende hverdag. Om å omfavne det lille og tilgi det store. En enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere. "Kanskje var det flere bittesmå, daglige endringer som skulle til, istedenfor en stor? Blaff av lykke oppi alt stresset og kaoset? Jeg innså at det var det jeg hadde holdt på med i mange år. Hele bloggen min var bygget på disse øyeblikkene. Jeg hadde prøvd å bygge et univers som skulle inspirere leserne til nettopp å ta små pauser i hverdagen. Men underveis hadde jeg gått meg vill, og glemt mine egne råd. Det var på tide å ta livet mitt tilbake."