Presidenten er savnet (ebok) av Bill Clinton,
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Bill Clinton (forfatter), James Patterson (forfatter)

Presidenten er savnet ebok

119,-
(2)
Thrilleren bare en president kunne skrevet Det hvite hus er den amerikanske presidentens base, og derfor verdens mest bevoktede hus. Så hvordan er det mulig for presidenten å forsvinne uten å etterlate et eneste spor? Og om han har gjort det frivillig, hvorfor? Presidenten er savnet er en thriller inne fra maktens korridorer. Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være verdens mektigste person. Det umenneskelige presset, de umulige beslutningene, men også de uendelige mulighetene til å e…
Ebok 119,- Lydbok 332,-
Forfattere Bill Clinton (forfatter), James Patterson (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 12 juli 2018
Lengde 536 sider
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205509146

Andre har også kjøpt

Thrilleren bare en president kunne skrevet Det hvite hus er den amerikanske presidentens base, og derfor verdens mest bevoktede hus. Så hvordan er det mulig for presidenten å forsvinne uten å etterlate et eneste spor? Og om han har gjort det frivillig, hvorfor? Presidenten er savnet er en thriller inne fra maktens korridorer. Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være verdens mektigste person. Det umenneskelige presset, de umulige beslutningene, men også de uendelige mulighetene til å endre på de politiske spillereglene. Presidenten er savnet er Bill Clintons første roman. James Patterson er en etablert forfatter med flest førsteplasser på New York Times' bestselgerliste.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ikke troverdig

Thrilleren bare en president kunne skrevet sier forlaget. Feil. Denne boken skuffer. Kvalmende patriotisk til tider. Uheldige forsøk på samfunnskritikk. Står ikke til troende. Det positive er at bok er lettlest og lett å glemme.

Noe tvilsomt plott, men spennende.