Regnskapsloven med kommentarer (ebok) av Øyvi
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Øyvind Handeland (forfatter), Hans Robert Schwencke (forfatter), Kjell Magne Baksaas (forfatter), Tonny Stenheim (forfatter)

Regnskapsloven med kommentarer ebok

1099,-
(0)
Regnskapsloven med kommentarer gir en grundig behandling av bestemmelsene i regnskapsloven, herunder også kommentarer til Finansdepartementets forskrift om forenklet anvendelse av IFRS. I tillegg til å være oppdatert med de siste endringene i lov og forskrifter er den nye utgaven vesentlig utvidet. Dette gjelder spesielt behandlingen av grunnleggende regnskapsprinsipper og vurderingsregler. Blant annet er god regnskapsskikk gjennom regnskapsstandarder i større grad trukket inn ved tolkning …
Ebok 1099,-
Forfattere Øyvind Handeland (forfatter), Hans Robert Schwencke (forfatter), Kjell Magne Baksaas (forfatter), Tonny Stenheim (forfatter), Norge (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 26 oktober 2020
Lengde 739 sider
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205514065
Regnskapsloven med kommentarer gir en grundig behandling av bestemmelsene i regnskapsloven, herunder også kommentarer til Finansdepartementets forskrift om forenklet anvendelse av IFRS. I tillegg til å være oppdatert med de siste endringene i lov og forskrifter er den nye utgaven vesentlig utvidet. Dette gjelder spesielt behandlingen av grunnleggende regnskapsprinsipper og vurderingsregler. Blant annet er god regnskapsskikk gjennom regnskapsstandarder i større grad trukket inn ved tolkning av lovens bestemmelser i denne utgaven enn den foregående. Dette suppleres med bruk av eksempler fra praktisk anvendelse av regnskapsstandardene. Lovkommentaren er også oppdatert med henvisninger til EUs konsoliderte regnskapsdirektiv. Boken inneholder videre en generell redegjørelse for det «tosporede systemet» i regnskapsloven, som innebærer at regnskapspliktige avlegger årsregnskapet etter regnskapslovens ordinære regler eller etter internasjonale regnskapsstandarder (IFRS). Differensierte regnskapskrav for ulike typer regnskapspliktige innenfor regnskapslovens ordinære regler blir også behandlet. Regnskapslovens «samleforskrift» og relevante EU-rettslige kilder slik som IFRS-forordning og konsolidert regnskapsdirektiv er tatt inn som vedlegg. Forfatterne er alle eksperter på regnskapsrettens område.