Rooster Bar (ebok) av John Grisham
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John Grisham (forfatter)

Rooster Bar ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(3)
Rooster Bar av John Grisham er en leken, spennende og interessant juridisk thriller. Grisham beviser nok en gang at han er overlegen i sjangeren. De skulle forandre verden. I stedet finner Mark, Todd og Zola ut at jusutdannelsen de har finansiert med høye studielån er fullstendig ubrukelig. Eieren av skolen viser seg å være en upålitelig milliardær, som også eier banken de har har tatt opp lån i. Men noe har de lært underveis, og på Rooster Bar begynner de å planlegge hvordan de skal ta rotta p…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere John Grisham (forfatter), Truls Holst Kopperud (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 11 august 2020
Lengde 365 sider
Sjanger Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202687069
Rooster Bar av John Grisham er en leken, spennende og interessant juridisk thriller. Grisham beviser nok en gang at han er overlegen i sjangeren. De skulle forandre verden. I stedet finner Mark, Todd og Zola ut at jusutdannelsen de har finansiert med høye studielån er fullstendig ubrukelig. Eieren av skolen viser seg å være en upålitelig milliardær, som også eier banken de har har tatt opp lån i. Men noe har de lært underveis, og på Rooster Bar begynner de å planlegge hvordan de skal ta rotta på skolens ledelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

På nedadgående

Kanskje John Grishams svakeste bok. Rotete og med usympatiske hovedpersoner. Kanskje også vanskelig for nordmenn (meg inkludert) å forstå både det amerikanske jusutdanningsystemet og jussystemet generelt.