Sammen skal vi holde himmelen (ebok) av Ellen Fjestad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ellen Fjestad (forfatter)

Sammen skal vi holde himmelen (Luka-trilogien #1) ebok

169,-
(1)
En motorsykkelulykke. Gard treffer Luka. Den svartkledde gatekunstneren og miljøaktivisten Luka er oppvokst med kumøkk og ei mor som bryr seg minimalt. Trommisen Gard har gnistrende blå øyne og et krøllete brev på innerlomma. Dette brutale møtet blir begynnelsen på en hjerterå og uendelig vakker kjærlighetshistorie. En dramatisk fortelling som tar pusten fra leseren. Rått, fartsfylt, vart og vakkert. En bok som snakker til hjertet. Vinner av Schibsted Forlags manuskonkurranse for barn og ungdom…
Ebok 169,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ellen Fjestad (forfatter)
Forlag Schibsted
Utgitt 8 februar 2013
Lengde 206 sider
Sjanger Ungdomsbøker, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788251657495
En motorsykkelulykke. Gard treffer Luka. Den svartkledde gatekunstneren og miljøaktivisten Luka er oppvokst med kumøkk og ei mor som bryr seg minimalt. Trommisen Gard har gnistrende blå øyne og et krøllete brev på innerlomma. Dette brutale møtet blir begynnelsen på en hjerterå og uendelig vakker kjærlighetshistorie. En dramatisk fortelling som tar pusten fra leseren. Rått, fartsfylt, vart og vakkert. En bok som snakker til hjertet. Vinner av Schibsted Forlags manuskonkurranse for barn og ungdom. Sammen skal vi holde himmelen er første bok i en trilogi.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Helt fantastisk!

Denne boka traff veldig godt. Utrolig bra skrevet, veldig gripende. Anbefales på det sterkeste! Alle ungdommer bør lese den.