seks. (ebok) av Suss Svendsen
Legg til i ønskeliste
Suss Svendsen (forfatter)

seks. ebok

159,-
(4)
De seks tekstene i denne boken er alle satt sammen av ulike flaue, merkelige, morsomme og fine opplevelser med sterke røtter i virkeligheten. Historiene (som tekstene er basert på) er opplevd av ulike jenter, men blir alle fortalt gjennom jeg-personen Pernille. Hun representerer derfor, på et vis, en hel venninnegjeng i én og samme person. Pernille gjør flaue ting, drikker for mye champagne og havner i merkverdige situasjoner. Slik jenter ofte gjør. Jeg håper du kan kjenne deg litt igjen i …
Ebok 159,-
Undertittel #jentehjerne
Forfattere Suss Svendsen (forfatter)
Lengde 99 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Annen skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269030020

Andre har også kjøpt

De seks tekstene i denne boken er alle satt sammen av ulike flaue, merkelige, morsomme og fine opplevelser med sterke røtter i virkeligheten. Historiene (som tekstene er basert på) er opplevd av ulike jenter, men blir alle fortalt gjennom jeg-personen Pernille. Hun representerer derfor, på et vis, en hel venninnegjeng i én og samme person. Pernille gjør flaue ting, drikker for mye champagne og havner i merkverdige situasjoner. Slik jenter ofte gjør. Jeg håper du kan kjenne deg litt igjen i henne og tankene hennes. #jentehjerne.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Klein og morsom!

Herregud denne boken er så klein og morsom at det er umulig å legge den fra seg. Jeg kjenner meg sånn igjen i de enkelte tingene. Sånn som man gjerne bare forteller til dine aller beste venninner. Anbefaler på det sterkeste!

Morsom+ekte+pinlig= seks!!

Et fantastisk innblikk i hva som skjuler seg i en #jentehjerne. De fleste jenter kan nok relatere seg til disse flaue og morsomme historiene, og hvor bra er det ikke at det finnes flere som gjør rare ting?? Denne boken gjorde meg rød i kinnene, fnisete og glad! I tillegg til det indre er boken også utseendemessig nydelig, den har altså en fast plass på hyllen min! :)

Gu så vi kan relatere oss til dette!

Vittig jentetenking som jeg kjenner meg igjen i med en gang! Morsomme historier som du bare må leve deg inn i, og nyte flauser på andre sine vegne. "seks" er min favoritt med vin som anbefalt!

Et unikt innblikk i en jentehjerne!

I alle år har gutter spurt seg "hva er det som foregår inni en jentehjerne?". Vi har stått å sett på med undring i generasjon etter generasjon, men nå kan vi endelig få et innblikk. Sammen med Skam på NRK kan vi kanskje lære mer om denne vidunderlig rare skapningen kalt kvinnen. Jeg tipper også jenter vil nikke anerkjennende til det Suss skriver.