Skarpskytteren (ebok) av Chris Kyle
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Chris Kyle (forfatter)

Skarpskytteren ebok

99,-
(0)
KOLLEGAENE KALTE HAM LEGENDEN. FIENDEN KALTE HAM AL-SHAITAN, DJEVELEN. I ti år var Navy SEAL Chris Kyle USAs mest dødbringende skarpskytter. Med dødelig presisjon beskyttet han sine medsoldater fra hustak og andre strategiske skjulesteder i Irak. Med over 150 bekreftede drap er han den skarpskytteren i det amerikanske millitæret som er registrert med størst antall treff - det gjør ham historisk. Kyle var så fryktet av den irakiske opprørshæren at de satte en skuddpremie på ham. Chris Kyles dir…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel biografien til den dødeligste skarpskytteren i USAs krigshistorie
Forfattere Chris Kyle (forfatter), Jim Defelice (medforfatter), Scott McEwen (medforfatter), Morten Hansen (oversetter), Christian Heyerdahl (oversetter)
Forlag Pantagruel
Utgitt 20 august 2015
Lengde 445 sider
Sjangrer Biografier, Memoarer, Biografier
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788279007852
KOLLEGAENE KALTE HAM LEGENDEN. FIENDEN KALTE HAM AL-SHAITAN, DJEVELEN. I ti år var Navy SEAL Chris Kyle USAs mest dødbringende skarpskytter. Med dødelig presisjon beskyttet han sine medsoldater fra hustak og andre strategiske skjulesteder i Irak. Med over 150 bekreftede drap er han den skarpskytteren i det amerikanske millitæret som er registrert med størst antall treff - det gjør ham historisk. Kyle var så fryktet av den irakiske opprørshæren at de satte en skuddpremie på ham. Chris Kyles direkte og usminkede fortelling om sitt liv er dramatisk og uforglemmelig, og hans ekstraordinære erfaring fra slagmarken gjør denne boken til et unikt stykke krigshistorie.