Skatten på Sjørøvarøya (ebok) av Robert Louis
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Skatten på Sjørøvarøya ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Fattige Jim Hawkins får eit ekte skattekart mellom hendene. Det viser kvar den store gullskatten til sjørøvarkaptein Flint er skjult. Saman med vennene dokter Livesey og godseigar Trelawney, pluss den skumle John Silver, legg Jim ut på ei eventyrleg reise med skuta «Hispañola». Dei legg i veg for å finne Sjørøvarøya i Stillehavet og hente heim den skjulte skatten. Robert Louis Stevenson (1850-1894) frå Skottland skreiv ei rekkje bøker som blei kjende verda over, blant anna Dr. Jekyll og Mr. …
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Robert Louis Stevenson (forfatter), Johannes Farestveit (oversetter)
Forlag Samlaget
Utgitt 26 april 2016
Lengde 212 sider
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788252191417
Fattige Jim Hawkins får eit ekte skattekart mellom hendene. Det viser kvar den store gullskatten til sjørøvarkaptein Flint er skjult. Saman med vennene dokter Livesey og godseigar Trelawney, pluss den skumle John Silver, legg Jim ut på ei eventyrleg reise med skuta «Hispañola». Dei legg i veg for å finne Sjørøvarøya i Stillehavet og hente heim den skjulte skatten. Robert Louis Stevenson (1850-1894) frå Skottland skreiv ei rekkje bøker som blei kjende verda over, blant anna Dr. Jekyll og Mr. Hyde (1886). Mest kjend er han likevel for Skatten på Sjørøvarøya (1882), som er lesen av mange millionar barn verda over, og er like spennande i dag som då boka kom ut for meir enn hundre år sidan. Boka er omsett av Johannes Farestveit.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Oppleser uten innlevelse

Dette var en skuffelse. En ting er at boken har gammeldags språk, men det er oppleseren helt uten innlevelse som ødelegger historien. Vi orker ikke høre denne ferdig i bilen og har nå kjøpt Radioteateret sin versjon istedet. 12-åringen kommenterte at oppleseren var helt uten entusiasme og innlevelse!