Skysug (ebok) av Frode Halse
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Frode Halse (forfatter)

Skysug ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Skysug - en paragliderpilots bekjennelse - er en usminket fortelling om oppsiktsvekkende, og til dels sjokkerende opplevelser. Forfatteren utleverer, ærlig og brutalt, sitt paraglidingliv. Kler av våghalsen. Tretti år hengende i tynne liner under en nylonduk har avstedkommet mange bragder, og nær-døden-opplevelser, som da han ble sugd opp i ei ekstrem tordensky. Sistnevnte dokumentert i film på Discovery og National Geographic Channel. Førstemanns-landing på Galdhøpiggen er et annet eksempel. …
Ebok 175,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Frode Halse (forfatter)
Forlag Sky forlag
Utgitt 13 mai 2020
Lengde 337 sider
Sjangrer Memoarer, Trening og fritid, Biografier, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269202700

Andre har også kjøpt

Skysug - en paragliderpilots bekjennelse - er en usminket fortelling om oppsiktsvekkende, og til dels sjokkerende opplevelser. Forfatteren utleverer, ærlig og brutalt, sitt paraglidingliv. Kler av våghalsen. Tretti år hengende i tynne liner under en nylonduk har avstedkommet mange bragder, og nær-døden-opplevelser, som da han ble sugd opp i ei ekstrem tordensky. Sistnevnte dokumentert i film på Discovery og National Geographic Channel. Førstemanns-landing på Galdhøpiggen er et annet eksempel. Følg hans krumspring gjennom oppvekst, krigssoner og til dels hasardiøs paragliding. Fra nybegynnerkursets første vinglete luftseilaser til han etter hvert flyr rekordlangt, og ufrivillig høyt. SKYSUG beveger seg innenfor mange sjangere med sin spenningsskildring, selvbiografi, og dypdykk i paragliding. Alt servert i et språk for alle, og ikke bare piloter. E-boka er usedvanlig «visuell» med sine 110 bilder, og lenker til aktuelle videoer. Skysug har tidligere (2016) vært utgitt i papirutgave. Frode Halse (f.1954) er fra Mosjøen, er anestesisykepleier, men først og fremst en meget aktiv paragliderpilot med grensesprengende flyving som varemerke. Forfatteren har en stor produksjon av artikler i norske og internasjonale flymagasin.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skysug

En spennende og tankevekkende reise gjennom en flykarriere som spenner over vel 20 år. Nostalgiske tilbakeblikk for en som har vært med på deler av reisen, pluss innblikk i hendelser som får nakkehårene til å reise seg. Anbefales varmt!