Solgt (ebok) av Natasja T., Vera Efron
Legg til i ønskeliste
Natasja T. (forfatter), Vera Efron (forfatter)

Solgt ebok

149,-
(0)
"Solgt" er en skremmende, gripende og sann fortelling om en ung russisk jente som drømmer om et bedre liv, men som i stedet blir offer for trafficking. Sytten år gamle Natasja lokkes av et tilbud om å bli barnepike i Sverige. Hennes billett til friheten viser seg å være et verre mareritt en hun hadde kunnet forestille seg. Gang på gang selges hun til forskjellige menn, men til tross for at hun sakte brytes ned, nekter Natasja til det siste å gi opp. I det stille begynner hun å planlegge flukten…
Ebok 149,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en sann historie
Forfattere Natasja T. (forfatter), Vera Efron (forfatter), Sølvi Jacobsen (oversetter), Renate Katralen Jensen (oppleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 20 desember 2021
Sjangrer Biografier, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180187886
"Solgt" er en skremmende, gripende og sann fortelling om en ung russisk jente som drømmer om et bedre liv, men som i stedet blir offer for trafficking. Sytten år gamle Natasja lokkes av et tilbud om å bli barnepike i Sverige. Hennes billett til friheten viser seg å være et verre mareritt en hun hadde kunnet forestille seg. Gang på gang selges hun til forskjellige menn, men til tross for at hun sakte brytes ned, nekter Natasja til det siste å gi opp. I det stille begynner hun å planlegge flukten. I "Solgt" forteller hun hvordan hun mot alle odds klarte å slippe fri.