Sølvveien (ebok) av Stina Jackson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Stina Jackson (forfatter)

Sølvveien ebok

210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
(3)
Kåret til årets beste krim 2018 av Svenska Deckarakademin. Tildelt Glassnøkkelen 2019 for beste nordiske krim av Skandinaviska Kriminalsällskapet. En spenningsroman om en forbrytelse og en studie av menneskets sinn. I tre år har Lelle tilbrakt de lyse sommernettene med å kjøre bil. Han kjører ut på riksvei 95 som strekker seg gjennom landet og munner ut ved den norske grensen. Veien kalles Sølvveien. For tre år siden forsvant hans syttenårige datter sporløst, og hennes forsvinning gnage…
210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
253,- Veil. pris: 289,-Spar: 36,-
Forfattere Stina Jackson (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 august 2019
Lengde 318 sider
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205524262
Kåret til årets beste krim 2018 av Svenska Deckarakademin. Tildelt Glassnøkkelen 2019 for beste nordiske krim av Skandinaviska Kriminalsällskapet. En spenningsroman om en forbrytelse og en studie av menneskets sinn. I tre år har Lelle tilbrakt de lyse sommernettene med å kjøre bil. Han kjører ut på riksvei 95 som strekker seg gjennom landet og munner ut ved den norske grensen. Veien kalles Sølvveien. For tre år siden forsvant hans syttenårige datter sporløst, og hennes forsvinning gnager i stykker Lelle innenifra. Meja og hennes mor flytter til den vesle bygda der Lelle bor. Meja er like gammel som Lelles datter da hun forsvant. Da høsten mørkner, knyttes Lelles og Mejas skjebner sammen, og da ytterligere en ung jente forsvinner, blir livenes deres bundet sammen for alltid. Sølvveien er en stemningsfull og gripende psykologisk spenningsroman. Med den lille bygda som bakgrunn, der alle kjenner alle, utvikler det seg et drama om å aldri gi opp, om å orke å være sterk når det er som mørkest. Kåret til årets beste krim 2018 av Svenska Deckarakademin. Tildelt Glassnøkkelen 2019 for beste nordiske krim av Skandinaviska Kriminalsällskapet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Den topper seg

Bra skrevet og bra story, virket litt treg i starten. Men når spenningen begynner så holder den seg der til siste side

Spennende thriller!

Sølvveien skiller seg ut blant det nye jeg har lest i krim. Starten er litt treg, men når den tar seg opp så går det unna. Kult plott, gode karakterer og uventet slutt.