Som man sår (ebok) av Hans Rosenfeldt, Michae
Legg til i ønskeliste
Hans Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter)

Som man sår (Sebastian Bergman #7) ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(6)
I løpet av noen få dager begås det tre drap i Karlshamn. Vanja og kollegene i Riksmord står under hardt press for å stoppe snikskytteren før hen dreper igjen. Men det er ingen ledetråder, ingen vitner og ingen klare forbindelser mellom ofrene. Sebastian Bergman har valgt en roligere livsstil etter at han ble morfar; nå jobber han deltid som psykolog og terapeut. Men når han en dag kontaktes av en australier som søker hjelp til å bearbeide traumer etter tsunamien i 2004 - der Sebastian selv mi…
Ebok 262,- Lydbok 262,-
Forfattere Hans Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter), Lene Stokseth (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 28 september 2021
Lengde 415 sider
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203269592
I løpet av noen få dager begås det tre drap i Karlshamn. Vanja og kollegene i Riksmord står under hardt press for å stoppe snikskytteren før hen dreper igjen. Men det er ingen ledetråder, ingen vitner og ingen klare forbindelser mellom ofrene. Sebastian Bergman har valgt en roligere livsstil etter at han ble morfar; nå jobber han deltid som psykolog og terapeut. Men når han en dag kontaktes av en australier som søker hjelp til å bearbeide traumer etter tsunamien i 2004 - der Sebastian selv mistet kone og barn - blir verden snudd på hodet. Siden drapet i Uppsala for tre år siden har Billy fortsatt å drepe. Nå skal han bli far og bestemmer seg: aldri mer. Men fortiden trenger seg på, og spørsmålet er hvor langt Billy vil gå for å sikre at han ikke blir oppdaget?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kjempespennende!

Denne har jeg ventet på. Klarte ikke å legge den fra meg. Snakk om pageturner…..og nå er det bare å vente i spenning på neste bok i serien. Gled deg til en flott leseropplevelse.

Endelig

Endelig kom neste i serien! Page Turner, leste den i løpet av 4-5 timer 😆