Søstre (ebok) av Mariangela Di Fiore, Cathrin
Legg til i ønskeliste
Mariangela Di Fiore (forfatter), Cathrine Trønnes Lie (forfatter)

Søstre ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
I 2011 drar 17 år gamle Cathrine og søsteren Elisabeth sammen til Utøya for å oppleve vennskap og samhold og å drømme om fremtiden. De første dagene er fylt med latter og glede, men så skjer det utenkelige - og bare én av søstrene kommer hjem igjen. Ti år har gått siden dagene på Utøya. Dette er Cathrines historie om tiden før, under og etter hendelsene som endret både henne og Norge for alltid. Det er en historie om sorg, håp og om en ny fremtid - og om å gå fra å være en som overlever til…
Ebok 175,-
Undertittel min historie etter Utøya
Forfattere Mariangela Di Fiore (forfatter), Cathrine Trønnes Lie (forfatter), Cathrine Trønnes Lie (medforfatter), Mariangela Di Fiore (medforfatter)
Utgitt 23 juni 2021
Lengde 150 sider
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241954375
I 2011 drar 17 år gamle Cathrine og søsteren Elisabeth sammen til Utøya for å oppleve vennskap og samhold og å drømme om fremtiden. De første dagene er fylt med latter og glede, men så skjer det utenkelige - og bare én av søstrene kommer hjem igjen. Ti år har gått siden dagene på Utøya. Dette er Cathrines historie om tiden før, under og etter hendelsene som endret både henne og Norge for alltid. Det er en historie om sorg, håp og om en ny fremtid - og om å gå fra å være en som overlever til å være en som lever.