Spill spillet (ebok) av Henrik Skaug Sætra
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Henrik Skaug Sætra (forfatter)

Spill spillet ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Gikk det ikke helt som du hadde tenkt deg? Da du ville ha burger, men partneren fikk gjennomslag for sushi? Da sønnen din forhandlet om sin tredje is for dagen, og du gav etter? Da du havnet i krangel med hyttenaboen, om noe dere egentlig var enige om? Felles for slike situasjoner er at du ikke kan fikse dem alene. Utfallet avhenger nemlig også av hva andre tenker, og da gjør. Lønner det seg å komme med lovnader og forhandle, eller er det best å spille hardt? Det avhenger av situasjonen, og …
Ebok 175,-

Andre har også kjøpt

Undertittel få det som du vil med spillteori
Forfattere Henrik Skaug Sætra (forfatter), Henrik Skaug Sætra (illustratør)
Forlag Spartacus
Utgitt 27 mai 2019
Lengde 143 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Naturvitenskap og teknikk, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788243012745
Gikk det ikke helt som du hadde tenkt deg? Da du ville ha burger, men partneren fikk gjennomslag for sushi? Da sønnen din forhandlet om sin tredje is for dagen, og du gav etter? Da du havnet i krangel med hyttenaboen, om noe dere egentlig var enige om? Felles for slike situasjoner er at du ikke kan fikse dem alene. Utfallet avhenger nemlig også av hva andre tenker, og da gjør. Lønner det seg å komme med lovnader og forhandle, eller er det best å spille hardt? Det avhenger av situasjonen, og her får du tips til hva som er lurt å gjøre når. Livet er et spill, så lær deg å spille med denne enkle innføringen i spillteori! Henrik Skaug Sætra (f. 1980) er førstelektor i statsvitenskap ved Høgskolen i Østfold. Han spesialiserer seg på politisk teori, spill- og forhandlingsteori samt kommunikasjon.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spill spillet er veldig interessant!

Henrik Skaug Sætra skriver godt, og til og med for de av oss som har hatt spillteori tidligere er det morsomme finurligheter vi kan lære av :)