Språk og delaktighet (ebok) av Iréne Johansso
Legg til i ønskeliste
Iréne Johansson (forfatter), Karianne Hjørnevik Nes (forfatter)

Språk og delaktighet ebok

359,-
(0)
Dette er en bok for personer som jobber med barn, unge og voksne som har språkvansker i barnehage, skole, og bolig, beslutningstakere i barnehage og skole, samt foreldre, familie og venner til barn som har språkvansker. Språk er en forutsetning for å kunne kommunisere, drømme, leke og lære. Språk er en forutsetning for deltakelse og likeverd i samfunnet. For noen handler retten til språk også om menneskeverd og retten til et meningsfylt og selvstendig liv. Karlstadmodellen handler både om rett…
Ebok 359,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kom igang med Karlstadmodellen
Forfattere Karianne Hjørnevik Nes (redaktør), Iréne Johansson (forfatter), Iréne Johansson (redaktør), Karianne Hjørnevik Nes (forfatter), Edel Urstad (illustratør)
Utgitt 17 august 2021
Lengde 110 sider
Sjangrer Psykologi og pedagogikk, Fagbøker, Språk og ordbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283600513
Dette er en bok for personer som jobber med barn, unge og voksne som har språkvansker i barnehage, skole, og bolig, beslutningstakere i barnehage og skole, samt foreldre, familie og venner til barn som har språkvansker. Språk er en forutsetning for å kunne kommunisere, drømme, leke og lære. Språk er en forutsetning for deltakelse og likeverd i samfunnet. For noen handler retten til språk også om menneskeverd og retten til et meningsfylt og selvstendig liv. Karlstadmodellen handler både om retten alle har til språk, plikten til dem som står rundt til å bidra til å utvikle og legge til rette for språk og kommunikasjon, og mulighetene som kan brukes for skape språkutvikling hos alle personer. Det trengs en hel landsby for å oppdra et barn sies det. Hvert menneske har sitt unike nettverk med et mangfold av ressurser som kan bidra i språkutviklingen. Et likeverdig samarbeid mellom hjelpeapparatet og pårørende er viktig og utløser positiv kraft og energi vi alle trenger. Karlstadmodellen er en modell for språktrening for personer med språk-, tale- eller kommunikasjonsvansker. Karlstadmodellen er basert på barns naturlige språkutvikling og tilbyr konkrete forslag til øvelser og materiell til språktrening. Modellen kan brukes overfor barn, unge og voksne med ulike typer språk-, tale- og kommunikasjonsvansker i alle aldre og uavhengig av diagnose.