Storebror (ebok) av O. A. Skaanes-Røed, O. A
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
O. A. Skaanes-Røed (forfatter), O. A Skaanes-Røed (forfatter)

Storebror ebok

79,-
(2)
Ambisjon - Grådighet - Begjær «Du skal ikke begjære din nestes hus..., eller noe annet som hører din neste til.» 2. Mos 20, 17 Etter nok en fuktig kveld på byen, bestemmer Wiggo Granly seg for å hyre den unge journalisten Katrine Falck-Larsen. Hva hendte egentlig da samboeren til Wiggo plutselig døde? Wiggo har aldri klart å forsone seg med politiets konklusjon om selvmord. Det har ført ham inn i en pinefull uvisshet, og en endeløs spiral av selvmedlidenhet, angst og et stadig økende …
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere O. A. Skaanes-Røed (forfatter), O. A Skaanes-Røed (forfatter)
Utgitt 15 april 2016
Lengde 281 sider
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293454038

Andre har også kjøpt

Ambisjon - Grådighet - Begjær «Du skal ikke begjære din nestes hus..., eller noe annet som hører din neste til.» 2. Mos 20, 17 Etter nok en fuktig kveld på byen, bestemmer Wiggo Granly seg for å hyre den unge journalisten Katrine Falck-Larsen. Hva hendte egentlig da samboeren til Wiggo plutselig døde? Wiggo har aldri klart å forsone seg med politiets konklusjon om selvmord. Det har ført ham inn i en pinefull uvisshet, og en endeløs spiral av selvmedlidenhet, angst og et stadig økende alkoholkonsum. Famling i blinde og leting etter tråder å nøste i, fører dem dypt inn i et spill hvor ingen midler skys for å nå til topps. Et spill hvor ambisjoner, grådighet og begjær, står over menneskers verdi. Familie, kolleger og nære venner viser seg å ha hemmeligheter man burde holdt seg langt borte fra, men den økende trangen etter svar tvinger dem videre, og drar dem raskt mot en bunnløs avgrunn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Lokal spenning!

Gode personskildringer og en lokal tilknytning til min egen hjem-by, ga meg en fin leseropplevelse til tross for historiens dystre tema. Boka mangler overraskelsesmoment, og jeg "lurer" liksom ikke på noe underveis. Debutanten burde legge mer vekt på å utvikle en god historie som skaper mer spenning i en eventuell neste bok. Denne Romanen er skrevet i presens, noe som forkludrer språket og gjør det vanskeligere for Røed å være presis. Ellers et ok språk. Ikke en dårlig roman, og passer godt å lese i høstmørket!