Sudden death (ebok) av Anne Holt, Even Holt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne Holt (forfatter), Even Holt (forfatter)

Sudden death (Sara Zuckerman og Ola Farmen #2) ebok

129,-
En ny, forrykende thriller om Sara Zuckerman, i en verden der penger er makt og fotballspillerne brikker for eierne. Det er Champions League-finale på Wembley Stadion, og hjertelegen Sara Zuckerman er til stede. Idet dommeren blåser av kampen, er det bare Sara som oppdager spilleren som segner sammen på banen. 600 millioner TV-seere blir vitner til at hennes resolutte inngripen berger livet til spilleren. Saras nyvunne berømmelse fører til et møte med finansmogulen Najib Aysha, eier av …
129,-
129,-
Forfattere Anne Holt (forfatter), Even Holt (forfatter)
Utgitt 15 oktober 2014
Sjangrer Thrillere, Krim
Serie Sara Zuckerman og Ola Farmen
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241910999
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 149,- / måned

Les mer

En ny, forrykende thriller om Sara Zuckerman, i en verden der penger er makt og fotballspillerne brikker for eierne. Det er Champions League-finale på Wembley Stadion, og hjertelegen Sara Zuckerman er til stede. Idet dommeren blåser av kampen, er det bare Sara som oppdager spilleren som segner sammen på banen. 600 millioner TV-seere blir vitner til at hennes resolutte inngripen berger livet til spilleren. Saras nyvunne berømmelse fører til et møte med finansmogulen Najib Aysha, eier av Premier League-klubben Notting Hill. Men møtet mellom de to skal vise seg å bli skjebnesvangert. For dem begge.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Sudden death

VELDIG bra bok. Ser noen skriver langdryg, jeg mener det var perfekt balansert for å bygge karakterer og nydelig oppsummert til slutt. Takk for en fantastisk bok, Anne og Even.