Svar på brev frå Helga (ebok) av Birgisson Be
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Birgisson Bergsveinn (forfatter), Bergsveinn Birgisson (forfatter), Bergsveinn Birgisson (forfatter)

Svar på brev frå Helga ebok

149,-
(0)
En tilårskommen sauebonde svarer på brevet fra elskerinna som en gang for lenge siden bad ham flytta med henne til byen. Det har tatt lang tid å svare, og det er mange valg han må svare for. Svar på brev frå Helga, er historia om det livet som aldri ble realisert og valgene vi tar. Om den tapte kjærligheten, og en tapt kultur. Boka var nominert til Nordisk råds litteraturpris i 2012 Svar på brev frå Helga er den tredje romanen til Bergsveinn Birgisson (f: 1971). Han bor for tiden i Bergen,…
149,-
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
Forfattere Birgisson Bergsveinn (forfatter), Bergsveinn Birgisson (forfatter), Bergsveinn Birgisson (forfatter), Johannes Gjerdåker (oversetter)
Forlag Pelikanen
Utgitt 20 mars 2013
Lengde 110 sider
Sjangrer Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293237082
En tilårskommen sauebonde svarer på brevet fra elskerinna som en gang for lenge siden bad ham flytta med henne til byen. Det har tatt lang tid å svare, og det er mange valg han må svare for. Svar på brev frå Helga, er historia om det livet som aldri ble realisert og valgene vi tar. Om den tapte kjærligheten, og en tapt kultur. Boka var nominert til Nordisk råds litteraturpris i 2012 Svar på brev frå Helga er den tredje romanen til Bergsveinn Birgisson (f: 1971). Han bor for tiden i Bergen, og er glad i dyr.