Sverdmesteren (ebok) av Ken Jensen
Legg til i ønskeliste
Ken Jensen (forfatter)

Sverdmesteren (Eorthe-serien #1) ebok

159,-
(2)
Katai var en gang den mest fryktede krigeren i Antanas blodige historie, en legende i sin egen tid, men en forferdelig jaktulykke fikk ham til å trekke seg tilbake fra verden. Når hans barndomsvenn, Kong Naghülf av Antana, ber ham om å være livvakt for sin datter, Prinsesse Beila, blir han tvunget tilbake til et liv med sverd i hånd. Men Katai bærer på en grusom hemmelighet som truer med å slite sjelen hans i stykker. Dersom han ikke klarer å overvinne sine indre demoner, er både prinsessen og…
Ebok 159,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ken Jensen (forfatter)
Utgitt 25 oktober 2021
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur, Fantasy og science fiction
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269259902
Katai var en gang den mest fryktede krigeren i Antanas blodige historie, en legende i sin egen tid, men en forferdelig jaktulykke fikk ham til å trekke seg tilbake fra verden. Når hans barndomsvenn, Kong Naghülf av Antana, ber ham om å være livvakt for sin datter, Prinsesse Beila, blir han tvunget tilbake til et liv med sverd i hånd. Men Katai bærer på en grusom hemmelighet som truer med å slite sjelen hans i stykker. Dersom han ikke klarer å overvinne sine indre demoner, er både prinsessen og hele den vestlige verdenshalvkulen fortapt. Han er den eneste som kan stagge trusselen fra øst ... Ken Jensen (f. 1975) er en norsk forfatter og forlegger som har jobbet i forlagsbransjen i 25 år. Sverdmesteren er hans første fantasyroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk!

Jeg visste ikke at det fantes så god norsk fantasy. Sverdmesteren er litt brutal, men utrolig godt skrevet og komponert. Sverdfightingen er veldig bra, og jeg gleder meg veldig masse til fortsettelsen. Anbefales!

Mesterlig sverdmester!

Fabelaktig og sjelden god norsk fantasy. Forfatteren mestrer språket like godt som Katai mestrer sverdet, og spenningen driver deg fra side til side, og plutselig er det midt på natten. Fin balanse mellom kampscener, magi og politikk, litt som Game of Thrones, men med et mye mer oversiktlig persongalleri. Gleder meg til neste bok!