Tilfeldig spill? ; Svimlende forretninger ; E
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Child, Maureen / Booth, Karen / Schield, Cat (forfatter), Maureen Child (forfatter), Karen Booth (forfatter), Cat Schield (forfatter)

Tilfeldig spill? ; Svimlende forretninger ; En annen mann (Forbudt... og fantastisk #2) ebok

99,-
(0)
Tilfeldig spill? Forbudt ... og fantastisk (2) Jenny Marshall har funnet drømmejobben, hvis det ikke hadde vært for den arrogante sjefen hennes, spillmagnaten Mike Ryan. Mike tror imidlertid at hun spionerer på bedriften. Til tross for dette dras de stadig mot hverandre, og plutselig er hun gravid med hans barn. Er dette en felle, eller en tilfeldighet som kan bli starten på deres nye liv? Svimlende forretninger Anna Langford sikter mot direktørstillingen i familiebedriften. Da hun ser s…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Child, Maureen / Booth, Karen / Schield, Cat (forfatter), Maureen Child (forfatter), Karen Booth (forfatter), Cat Schield (forfatter), Oskar Henriksen (oversetter), Astrid Husmo (oversetter), Mariann Sævold (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 471 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150742138
Tilfeldig spill? Forbudt ... og fantastisk (2) Jenny Marshall har funnet drømmejobben, hvis det ikke hadde vært for den arrogante sjefen hennes, spillmagnaten Mike Ryan. Mike tror imidlertid at hun spionerer på bedriften. Til tross for dette dras de stadig mot hverandre, og plutselig er hun gravid med hans barn. Er dette en felle, eller en tilfeldighet som kan bli starten på deres nye liv? Svimlende forretninger Anna Langford sikter mot direktørstillingen i familiebedriften. Da hun ser sin sjanse, tar hun den, til tross for at hun må samarbeide med brorens erkefiende, den hensynsløse kapitalisten Jacob Lin. Men det som begynner som en forretningsavtale forvandles snart til noe helt annet, og det fører til den største utfordringen i deres liv. En annen mann Kjærlighet og løgner (3) Livet snus på hodet da Liam Wade tas for å være faren til tvillingbrorens barn. For å klare situasjonen ansetter han barnepiken Hadley Stratton. Hun, som kjenner kvinnehistoriene hans, tror ikke et sekund på at barnet ikke er hans. Men da de blir innesnødd på ranchen, blir hun bedre kjent med den riktige Liam. Kanskje er han ikke den hun trodde han var?