Tilgivelse (ebok) av Desmond M. Tutu, Mpho A.
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Desmond M. Tutu (forfatter), Mpho A. Tutu (forfatter)

Tilgivelse ebok

99,-
(0)
- Hvordan kan jeg tilgi? Nobelprisvinner Desmond M. Tutu har vært vitne til noen av de verste forbrytelser et menneske kan utsettes for. I sitt arbeid får han ofte spørsmålet: Hvordan kan jeg tilgi? Denne boken er hans svar. Desmond M. Tutu, erkebiskop emeritus i Den anglikanske kirke i Sør-Afrika, skriver i samarbeid med sin datter, Mpho A. Tutu, som er prest i samme kirke. Sammen utforsker de enkle, men dype sannheter om tilgivelse. DESMOND M. TUTU har vært en lederskikkelse i Sør-Afrikas…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel fire steg mot fred med deg selv og fred i verden
Forfattere Desmond M. Tutu (forfatter), Mpho A. Tutu (forfatter), Douglas C. Abrams (redaktør), Andreas Kristiansen (oversetter)
Utgitt 30 april 2015
Lengde 222 sider
Sjanger Filosofi og religion, Fagbøker, Religion
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293368052
- Hvordan kan jeg tilgi? Nobelprisvinner Desmond M. Tutu har vært vitne til noen av de verste forbrytelser et menneske kan utsettes for. I sitt arbeid får han ofte spørsmålet: Hvordan kan jeg tilgi? Denne boken er hans svar. Desmond M. Tutu, erkebiskop emeritus i Den anglikanske kirke i Sør-Afrika, skriver i samarbeid med sin datter, Mpho A. Tutu, som er prest i samme kirke. Sammen utforsker de enkle, men dype sannheter om tilgivelse. DESMOND M. TUTU har vært en lederskikkelse i Sør-Afrikas frigjøringskamp, og freds- og forsoningsarbeid. I 1984 fikk han Nobels fredspris. MPHO A. TUTU er prest og leder The Desmond & Leah Tutu Legacy Foundation.