Tøffe valg (ebok) av Hillary Rodham Clinton
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Tøffe valg ebok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
«Vi må alle ta tøffe valg i livene våre» skriver Hillary Rodham Clinton i åpningen av sin personlige fortelling. «Livet handler om å ta tøffe valg. Beslutningene vi tar og hvordan vi forholder oss til dem er med på å forme hvem vi er». I tiden etter presidentvalgkampen i 2008 hadde hun forberedt seg på å vende tilbake til den amerikanske Kongressen som senator for delstaten New York. Til hennes overraskelse ble hun forespurt om å bekle rollen som utenriksminister i Barack Obamas regjering.…
Ebok 245,-
Forfattere Hillary Rodham Clinton (forfatter), Eivind Lilleskjæret (oversetter), Gunnar Nyquist (oversetter), Poul Henrik Poulsson (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 september 2014
Lengde 686 sider
Sjangrer Biografier, Biografier
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202459109
«Vi må alle ta tøffe valg i livene våre» skriver Hillary Rodham Clinton i åpningen av sin personlige fortelling. «Livet handler om å ta tøffe valg. Beslutningene vi tar og hvordan vi forholder oss til dem er med på å forme hvem vi er». I tiden etter presidentvalgkampen i 2008 hadde hun forberedt seg på å vende tilbake til den amerikanske Kongressen som senator for delstaten New York. Til hennes overraskelse ble hun forespurt om å bekle rollen som utenriksminister i Barack Obamas regjering. Denne boken er fortellingen om de historiske årene som fulgte, og om alle de tøffe valgene som ble tatt underveis. Utenriksminister Clinton og president Obama måtte gjenopprette brutte allianser, trappe ned to kriger, og ta tak i en global økonomisk krise. De møtte stadig tøffere motstand i Kina, økende trusler fra Iran og Nord-Korea, og en bølge av revolusjoner i Midtøsten. Gjennom det hele har de måttet bryne seg på noen av de vanskeligste valgene innen amerikansk utenrikspolitikk. Clintons beskrivelse av historiske diplomatiske samtaler gir et enestående innblikk i internasjonal politikk - i en verden som endrer seg stadig raskere, og hvor USA fremdeles er en selvfølgelig maktfaktor.