Tre minutter (ebok) av Roslund & Hellström, A
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Roslund & Hellström (forfatter), Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter)

Tre minutter (Ewert Grens #7) ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet …
Ebok 175,- Lydbok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Roslund & Hellström (forfatter), Anders Roslund (forfatter), Einar Blomgren (oversetter), Börge Hellström (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 juni 2016
Lengde 555 sider
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Ewert Grens
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202508784
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet hold.