Tropisk hete ; Til siste åndedrag (ebok) av T
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter)

Tropisk hete ; Til siste åndedrag (Legeromaner) ebok

79,-
(0)
Tropisk hete Regel nr. 1 - ikke flørt med sjefen din! Doktor Stevie Wilson kjenner godt til den regelen, men da hun kommer til Brasil og den lille legebåten hun skal jobbe om bord i, er det lettere sagt enn gjort å holde seg unna den attraktive doktor Matt Palermo. Regel nr. 2 - bruk store mengder insektsmiddel. Denne regelen er enklere å følge, men den holder ikke den sjarmerende Matt unna ... Regel nr. 3 - er den største utfordringen av alle: Fall aldri for en mann som har begrav…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / Roberts, Alison (forfatter), Alison Roberts (forfatter), Linn Dahler (oversetter), Ann-Magritt Sævold (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 317 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150736212
Tropisk hete Regel nr. 1 - ikke flørt med sjefen din! Doktor Stevie Wilson kjenner godt til den regelen, men da hun kommer til Brasil og den lille legebåten hun skal jobbe om bord i, er det lettere sagt enn gjort å holde seg unna den attraktive doktor Matt Palermo. Regel nr. 2 - bruk store mengder insektsmiddel. Denne regelen er enklere å følge, men den holder ikke den sjarmerende Matt unna ... Regel nr. 3 - er den største utfordringen av alle: Fall aldri for en mann som har begravd sitt hjerte dypt inne i regnskogen! Til siste åndedrag Raske biler, vakre kvinner, stadig nye eventyr og utfordringer. Allmennlegen Josh Cooper var like farlig for kvinnehjerter som han var elsket av pasientene sine. Ingen var mer klar over det enn Toni Marsh - og likevel hadde hun vært forelsket i ham siden første arbeidsdag. Men i det siste hadde Josh begynt å oppføre seg merkelig. Han glemte ting, ble fort irritert og viet plutselig Toni en helt annen oppmerksomhet. Noe var forandret mellom dem, noe som burde ha gjort Toni overlykkelig, men årsaken virket urovekkende ... Nyutgitt!