Tusenfryd (ebok) av Kristina Ohlsson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kristina Ohlsson (forfatter)

Tusenfryd (Alex Recht #2) ebok

119,-
(6)
Andre bok om politietterforskeren Alex Recht og Fredrika Bergman. Et eldre prestepar blir funnet skutt i sin egen leilighet. Det ser ut som om mannen har drept konen sin og deretter seg selv. Låst inne i en leilighet venter Ali på beskjed. Han har flyktet fra Irak i håp om en ny fremtid i Sverige. Det eneste velgjøreren hans krever, er en simpel byttehandel. Og at han tier om avtalen deres. I Bangkok er en ung svensk kvinne i ferd med å bli avskåret fra omverdenen. Noen er i ferd med å bryte …
Ebok 119,- Lydbok 149,-
Forfattere Kristina Ohlsson (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 mai 2013
Lengde 387 sider
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Alex Recht
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205457812
Andre bok om politietterforskeren Alex Recht og Fredrika Bergman. Et eldre prestepar blir funnet skutt i sin egen leilighet. Det ser ut som om mannen har drept konen sin og deretter seg selv. Låst inne i en leilighet venter Ali på beskjed. Han har flyktet fra Irak i håp om en ny fremtid i Sverige. Det eneste velgjøreren hans krever, er en simpel byttehandel. Og at han tier om avtalen deres. I Bangkok er en ung svensk kvinne i ferd med å bli avskåret fra omverdenen. Noen er i ferd med å bryte ned livet hennes bit for bit. Etterlyst av thailandsk politi tar hun opp jakten på dem som forsøker å ødelegge tilværelsen hennes. Fredrika Bergman og kollegene hennes i etterforskningsgruppen til Alex Recht er satt på saken med dobbeltdrapet. Snart forstår de at det dreier seg om noe langt mer komplisert enn et selvmord. Diverse begivenheter utenfor Sveriges grenser synes å være beslektet, men forbindelsene mellom dem er uklare. Tiden går, og de som vet noe, tier. Dette er andre bok om politietterforskeren Alex Recht og Fredrika Bergman.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Boken begynte sånn noenlunde, men så ble plottet overdrevet komplisert, forbindelsene usannsynlige og motivene så søkt at det ble vanskelig å tro på historien. Det virket også som om forfatteren skjønte dette halvveis igjennom, men på det tidspunkt har måttet fortsette med det resultat at språket ble veldig anstrengt og klønete. For eksempel ble det påfallende hvor mange måter øyenbryn kan trekke seg sammen på. Men hovedpersonene har gjort meg nysgjerrig nok, så jeg må nok ta fatt på neste bok i håpet om at forfatteren har fått bedre tak på skrivingen. Sucked in!