Vargtimen (ebok) av Geir Tangen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Geir Tangen (forfatter)

Vargtimen (Gabriel Fjell #1) ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(2)
Vargtimen er første bok i en ny krimserie fra Haugesund med overbetjent Gabriel Fjell og Kripos-etterforsker Aida Ibrahim i hovedrollene. En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv. Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak s…
Ebok 179,- Lydbok 350,-

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Geir Tangen (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 5 januar 2021
Lengde 383 sider
Sjanger Krim, Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205534193
Vargtimen er første bok i en ny krimserie fra Haugesund med overbetjent Gabriel Fjell og Kripos-etterforsker Aida Ibrahim i hovedrollene. En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv. Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak spillet, og enda viktigere: hindre flere ungdommer i å avslutte sitt eget liv. Men hvordan kan han stanse en gjerningsperson som ikke finnes? Og hvordan stoppe et ungt menneske som ønsker å skade seg selv?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra

Innholdet i boken er bra, men fortelleren leser med et veldig irriterende muntert tonefall som ikke passer innholdet. Skulle ønske forfatteren ville lest inn boken selv.