Vekket av et kyss ; Kjærlighet på catwalken (
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Vekket av et kyss ; Kjærlighet på catwalken (Romantikk #7) ebok

99,-
(0)
Vekket av et kyss Miniserie: Eventyr for voksne (7) De siste ti årene har Artemisia Bellante levd isolert innenfor slottets fire vegger. Den sosiale fobien hun utviklet etter en grusom ulykke hindrer henne fra å delta i samfunnet. Nå er hun i ferd med å miste hjemmet sitt, og den eneste redningen er et fornuftsekteskap med Luca Ferrantelli. De skal være gift i seks måneder, og så får hun eiendommen sin tilbake. Men da bryllupskysset setter hele Arties kropp i brann, blir det utfordrende å holde…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Melanie Milburne (forfatter), Milburne, Melanie / Hayward, Jennifer (forfatter), Jennifer Hayward (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Romantikk
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795509

Andre har også kjøpt

Vekket av et kyss Miniserie: Eventyr for voksne (7) De siste ti årene har Artemisia Bellante levd isolert innenfor slottets fire vegger. Den sosiale fobien hun utviklet etter en grusom ulykke hindrer henne fra å delta i samfunnet. Nå er hun i ferd med å miste hjemmet sitt, og den eneste redningen er et fornuftsekteskap med Luca Ferrantelli. De skal være gift i seks måneder, og så får hun eiendommen sin tilbake. Men da bryllupskysset setter hele Arties kropp i brann, blir det utfordrende å holde seg til sin del av avtalen ... Kjærlighet på catwalken Miniserie: I de fine salongene (1) Vinn eller forsvinn. Supermodellen Olivia Fitzgerald vet veldig godt hvilke regler som gjelder innen moteindustriens toppsjikte. Glitter og glamour er det publikum ser. Stress, konkurranse og et tøft arbeidsmiljø er virkeligheten. Men Olivia har en drøm, og hun planlegger å nå dit, om hun så må tråkke på Rocco, motehusets nye, unge sjef. Han har løftet motehuset Mondelli til nye høyder. Rocco Mondelli vet at han er dyktig, men hans farfar stiller et ultimatum. Så da han møter den tøffe Olivia, får han en idé.