Viking (ebok) av Tony Bakkejord, Ole Åsli
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tony Bakkejord (forfatter), Ole Åsli (forfatter)

Viking (To konger #1) ebok

69,-
(1)
Northumbria, år 841 To langskip glir rolig mot Wucestre en tidlig morgen. Ombord forbereder Ulv seg til sin første kamp, med fiender på begge sider. Planene hans hadde slått fullstendig feil, og han kan ikke skjønne hvordan han skal komme fra toktet med æren og livet i behold. På land står Marcus og betrakter skipene som nærmer seg. Det har gått tre vintre siden han mistet moren i et vikingangrep. Denne gang er det hans plikt å kjempe mot hedningene, sammen med en handfull av landsbyens menn.…
69,-
69,-
Forfattere Tony Bakkejord (forfatter), Ole Åsli (forfatter)
Forlag Envig
Utgitt 9 juli 2018
Lengde 208 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Serie To konger
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269091151
Northumbria, år 841 To langskip glir rolig mot Wucestre en tidlig morgen. Ombord forbereder Ulv seg til sin første kamp, med fiender på begge sider. Planene hans hadde slått fullstendig feil, og han kan ikke skjønne hvordan han skal komme fra toktet med æren og livet i behold. På land står Marcus og betrakter skipene som nærmer seg. Det har gått tre vintre siden han mistet moren i et vikingangrep. Denne gang er det hans plikt å kjempe mot hedningene, sammen med en handfull av landsbyens menn. Livet hans er over, men han håper å gi søsteren Julia nok tid til å komme seg unna.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende!

En veldig spennende bok som anbefales på det varmeste! Ønsker du å lese en bok om vikinger, så er dette boken. Gleder meg til å lese de andre i serien.